Yigitozmen1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Yiğit
kulaklıgı alalı 1 hafta falan oluyor yaklasık 3 4 gundur aktif bir şekilde kullanıyordum bundan oncekı kulaklıgım james doney 712 iydi o bozulunca blackshark v2 x aldım fakat kullandıgım ılk gunlar 1 2 gun başımı agrıttı neyse dedım gecer daha yenı aldım alışırım ondan sonra 1 2 gun den sonra kulagımı agrıtmaya başladım şuanda kulaklıgı cıkardım hıc bır turlu takma hevesım yok cenem ve kulaklarım aşırı agrıyor kulaklık cok sıkı esnemıyor ve yatılımdan dolayı aşırı baskı vuruyor basınc yapıyor kulaklıgı 1750 tl ye n11 den almıştım iade edebilirsem etmeyi düşünüyorum bu fıyat bandına onere bılecegınız cıdden 7.1 destekli guzel kulaklık varsa memnun olurum hatta soyle dıyım bı ara bunu ıade edıp eskı kulaklıgımı bıle almayı dusundum o derece bı agrıdan bahsedıyorum bu benım başıma gelen olay forumdaki blackshark v2 x hakkında cogu yorum iyi kullanan kitle var ve memnun ama ben hiç memnun değilim dediğim gibi iade edebılırsem bu fiyat bandına başka cıdden rahat gamıng ıcın kulaklık onere bılırmısınız