Neler Yeni

Bloody Fare Yazılımı Nasıl?

Cikulo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Çiçek
Arkadaslar yazilim destekli yeni bir mouse almayi planliyorum eskiden logitech g300s kullaniyodum bozuldu msi interceptor aldim. Bu mousede yazilim destegi yoktu ve cok zararini gordum. Simdi ise yazilim destekli 200 lirayi gecmeyecek bir mouse ararken bloody almaya karar verdim. Ama bir sorum var bloody nin yazilimlari logitrch gibi stabil midir mesela yandaki makro tuslarina bir harf atarsam direk o harfe sikintisiz gecer mi. Bloody kullanmis arkadaslar cevaplayabilir mi? Ama baska mouse onerilerine de acigim. İyi gunler.

ventioNN

80+ Platinum
bloody v7 öneririm. yazılım desteği de var tuş ataması macro vs..

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bloody makroları piyasanın en iyisidir. Fakat asıl özellikler parayla satılıyor :)

Cikulo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stabil calisir degil mi? Cunku logitechin yazilimi cidden cok stabil ve kaliteliydi.

emmi

80+
Stabil calisir degil mi? Cunku logitechin yazilimi cidden cok stabil ve kaliteliydi.
Merhaba , Bloody J95 Kullanıyorum Başlarda Biraz Zorlayabilir.
İnternette Falan Çok Az Videosu Var Fakat Biraz Kurcalarsan İstediğin Şekilde Makro Atayabiliyorsun.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bloody nin makro yazılımı çok iyi ama önemli özellikleri mehmet abinin dediği gibi ücretli

Arkadaslar yazilim destekli yeni bir mouse almayi planliyorum eskiden logitech g300s kullaniyodum bozuldu msi interceptor aldim. Bu mousede yazilim destegi yoktu ve cok zararini gordum. Simdi ise yazilim destekli 200 lirayi gecmeyecek bir mouse ararken bloody almaya karar verdim. Ama bir sorum var bloody nin yazilimlari logitrch gibi stabil midir mesela yandaki makro tuslarina bir harf atarsam direk o harfe sikintisiz gecer mi. Bloody kullanmis arkadaslar cevaplayabilir mi? Ama baska mouse onerilerine de acigim. İyi gunler.
Ben eski kafalıyım. Aldığımdan memnun kalmış olsam, bozulma süresini de göz önünde bulundurup muhtemelen aynısından tekrar alırdım.

Cikulo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben eski kafalıyım. Aldığımdan memnun kalmış olsam, bozulma süresini de göz önünde bulundurup muhtemelen aynısından tekrar alırdım.
G300s den de o kadar memnun degildim ki sadece yazliki guzeldi. Neyse zaman ayirdiginiz icin cok tesekkurler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,216
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom