Neler Yeni

BlueStacks Yüklerken Dondu ve şimdi silinmiyor

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Bluestacks indircektim indirmezolayım yüklerken pc dondu 5dk bekledim tepki vermedi fişten kapa aç yaptım tamam düzeldi de ben 5i indirmiştim hem 5 hem 10 inmişti. 5 olanı onarılması gerek diyodu onar diyince hata oluştu diyordu. 10 olanı çalışıyordu ama google play falan diyince hem 5e atıyordu. Bende dedim sileyim gameloop falan indireyim dedim 10 silindi 5 gözükmüyordu. Dosyalarını da silemiyorum. Yardım edin nasıl kurtulacam bu beladan.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Bilgisayarı kapat, aç ve ne yapmayı tercih ediyorsan yeniden dene.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Bluestacks indircektim indirmezolayım yüklerken pc dondu 5dk bekledim tepki vermedi fişten kapa aç yaptım tamam düzeldi de ben 5i indirmiştim hem 5 hem 10 inmişti. 5 olanı onarılması gerek diyodu onar diyince hata oluştu diyordu. 10 olanı çalışıyordu ama google play falan diyince hem 5e atıyordu. Bende dedim sileyim gameloop falan indireyim dedim 10 silindi 5 gözükmüyordu. Dosyalarını da silemiyorum. Yardım edin nasıl kurtulacam bu beladan.
Revo uninstaller tarzı program iş görür. Veya bluestacks remover falan vardı kayıt defteri falan temizliyordu. https://support.bluestacks.com/hc/e...ninstall-BlueStacks-5-completely-from-your-PC

Top Bottom