Neler Yeni

Öneri Bluetooth kulaklıklar hakkında öneriler

onurr165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
onur
Selam arkadaslar bi süredir bluetoothlu kulaklık almak istiyorum. Ancak çok bi teknik bilgim yok o yüzden şöyle düşündüğüm modelleri koyayım hangısı daha kaliteli hangısı daha kötü yazar mısınız ?
Bu arada kulaklığı almamda ki genel amaç kaliteli müzik dinleyebilmek. Ve kulaktan düşmemesi de önemli ki çoğu düşmez herhalde.
1.

2.

3.
Bir de bunların pilleri sonuçta doğru akım patlama yada yanma riski var mıdır?
Baktıklarım şuan bunlar jbl olanlara kötü yorum yapmışlar genelde sizden de yorum alabilir miyim

onurr165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani f/p istiyorumda çok dandırı bişiyden de bu patlama yanmadan dolayı korkuyorum ki almamda

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani f/p istiyorumda çok dandırı bişiyden de bu patlama yanmadan dolayı korkuyorum ki almamda
100TL altı değilse patlama olayı imkansıza yakın dandik sandığınız ürünler bile büyük üreticilerin alt markası sorun olmaz

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Selam arkadaslar bi süredir bluetoothlu kulaklık almak istiyorum. Ancak çok bi teknik bilgim yok o yüzden şöyle düşündüğüm modelleri koyayım hangısı daha kaliteli hangısı daha kötü yazar mısınız ?
Bu arada kulaklığı almamda ki genel amaç kaliteli müzik dinleyebilmek. Ve kulaktan düşmemesi de önemli ki çoğu düşmez herhalde.
1.

2.

3.
Baktıklarım şuan bunlar jbl olanlara kötü yorum yapmışlar genelde sizden de yorum alabilir miyim
@Evil Belief bende tam konu açmaya girmiştim güncel piyasaya göre f/p bt kulaklık önerir misin?

Bluetooth piyasasını epeydir bıraktım ama şu video fazlasıyla yeterli hocalarım.

Patlama yanma riski içinde batarya olan her cihazda vardır. Doğrudan ısıya maruz kalmamalı, markalı ürün olmalı, bataryayı hasarlayacak boyutta bir darbe almamış olmalı vs.
Bahsedilen markaların hemen hemen hepsi belirli standart kalitesinde üretim yapıyor. Patlama yanma gibi sorunlara sık rastlanmaz bu markalarda.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Emre
Alıcaksan dikkatli al. Ben aldım çiceksepetin den satıcıyı bilmiyorum orijinal mal gelmedi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
1.

2.

3.
JBL leri bilmiyorum ama Enco buds u alan herkes övüyor fiyat dusuk kalite yuksek diye,
Benim bütçe biraz yüksekdi ben Huawei Freebuds 4 aldim gayet memnunum eger sizde o seviyelere cikabilirseniz öneririm cok kaliteli keyifli vakit geçirebilirsiniz

onurr165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıcaksan dikkatli al. Ben aldım çiceksepetin den satıcıyı bilmiyorum orijinal mal gelmedi
Nası anladın geri mi gönderdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

JBL leri bilmiyorum ama Enco buds u alan herkes övüyor fiyat dusuk kalite yuksek diye,
Benim bütçe biraz yüksekdi ben Huawei Freebuds 4 aldim gayet memnunum eger sizde o seviyelere cikabilirseniz öneririm cok kaliteli keyifli vakit geçirebilirsiniz
Tam olarak enco buds dan özellik olarak ne farkı var

Telefonum bu arada huwaei p20 lite enco buds olur değil mi sonuçta uygulama üzerinden baglanıyoruz

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Emre
Nası anladın geri mi gönderdin

Tam olarak enco buds dan özellik olarak ne farkı var
youtube de karşılaştırmalarına bakıp anladım. kargoyu bizimkiler yırtarak açtığı için geri gönderemedim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bluetooth piyasasını epeydir bıraktım ama şu video fazlasıyla yeterli hocalarım.

Patlama yanma riski içinde batarya olan her cihazda vardır. Doğrudan ısıya maruz kalmamalı, markalı ürün olmalı, bataryayı hasarlayacak boyutta bir darbe almamış olmalı vs.
Bahsedilen markaların hemen hemen hepsi belirli standart kalitesinde üretim yapıyor. Patlama yanma gibi sorunlara sık rastlanmaz bu markalarda.
Teşekkürler

pilav

80+ Bronze
1.

2.

3.

onurr165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
onur
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731