K kor4im 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Koray 9 Eylül 2020 #1 dün mousem bozuldu bende geçici olarak a-101 den piranhanın7653 bluetoothlu mousesini aldım fakat bilgisayarda bir şey açık değilken düzgün chormeyi açtığımda donuyor yardımcı olabilir misiniz
dün mousem bozuldu bende geçici olarak a-101 den piranhanın7653 bluetoothlu mousesini aldım fakat bilgisayarda bir şey açık değilken düzgün chormeyi açtığımda donuyor yardımcı olabilir misiniz
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,229 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,040 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 9 Eylül 2020 #2 Normal açıkçası, etraftaki sinyaller bile bozuyor Bluetooth'u.
K kor4im 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Koray 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Normal açıkçası, etraftaki sinyaller bile bozuyor Bluetooth'u. Devamı için tıklayın... düzeltebilmem için ne yapmam lazım ya da düzeltebilir miyim?
Mehmet Yılmaz yazmış: Normal açıkçası, etraftaki sinyaller bile bozuyor Bluetooth'u. Devamı için tıklayın... düzeltebilmem için ne yapmam lazım ya da düzeltebilir miyim?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,229 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,040 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 9 Eylül 2020 #4 Pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Wireless sinyali, alıcının konumu bile etkiler.
K kor4im 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Koray 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Mehmet Yılmaz yazmış: Pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Wireless sinyali, alıcının konumu bile etkiler. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim iyi günler
Mehmet Yılmaz yazmış: Pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Wireless sinyali, alıcının konumu bile etkiler. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim iyi günler