Neler Yeni

Body yüzünden akıl sağlığım bozuldu

zawgatron

80+
Aynada kendime bakıp sıkıyorum kendimi bazen mal mal gülüp bağırıyorum sıva işinde çalışıyorum peder bana kızıyor ameleyim diye üniversite ortamında başlarım ***** saçma gülüyorum arada şınav çekiyorum kendimi mr olmypia hayal ediyorum aynada mal mal pozlar veriyorum

eneskaya6

80+ Silver
Yanlış anlamada pederin kafasına yazık. sıva ustası olduktan kazandığın para mühendis maaşlarına eş değer en kötü. işin konforu o kadar rahat olmayabilir ama bedenin alıştıktan sonra seversen yapılır. boş uni okuyacağına şuan ustası azalan bir el işciliğin var öyle düşün.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Aynada kendime bakıp sıkıyorum kendimi bazen mal mal gülüp bağırıyorum sıva işinde çalışıyorum peder bana kızıyor ameleyim diye üniversite ortamında başlarım ***** saçma gülüyorum arada şınav çekiyorum kendimi mr olmypia hayal ediyorum aynada mal mal pozlar veriyorum
Benim mental enfeksiyon, banyoda 4. Mr Olympia madalyami alıyorum

zawgatron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlamada pederin kafasına yazık. sıva ustası olduktan kazandığın para mühendis maaşlarına eş değer en kötü. işin konforu o kadar rahat olmayabilir ama bedenin alıştıktan sonra seversen yapılır. boş uni okuyacağına şuan ustası azalan bir el işciliğin var öyle düşün.
İşin kötü yanı ben beceriksizimuel becerim yok adamın getir götürünü yapıyorum tek vasfım ağırlık kaldırmak ayrıca bende bulk yapan bir obezim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,698
Üyeler
168,818
Son üye
Wichlass0.
Top Bottom