evet bir türlü olmadıEvet bende denedim satın almaya izin vermiyor sepete ekliyorum sepette diyor ama ödeme adımında izin vermiyor.
yoksa road 96 alıcamEvet bende denedim satın almaya izin vermiyor sepete ekliyorum sepette diyor ama ödeme adımında izin vermiyor.
Cevap gelirse buraya da yazarım.ben road 96 yı aldım cevap gelince haberdar edersen sevinirim
anladım teşekkürlerMerhaba,
Bu sorunu bildirmek için bize yazdığınızdan ötürü teşekkür ederiz.
Bu sorundan haberdarız ve üzerine yaptığımız incelemelerimiz devam etmektedir.
Bu sorun genellikle paketteki bir veya daha fazla öğenin fiyatı 0,99 USD'den (veya bölgesel eşdeğerinden) düşük olduğunda ortaya çıkar. Tek tek oyunların/paketlerin fiyatlarını ayarlayabilmeleri için yayıncıya bilgi verildi.
Steam fiyatlandırma ayarlamaları yapamaz.
Sorununuzla ilgili elimizdeki tüm bilgileri sağladığımız için bu yardım talebini kapatıyorum. İlgisiz bir sorununuz varsa, lütfen yeni bir yardım talebi açın, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Steam Support
Engin
94 ten alınmaz ya 32 tl ikenŞuan bir düzeltme yapılmış fiyatı 94 TL olmuş ancak yine de satın alınmıyor.
zaten alınmıyomuşŞuan bir düzeltme yapılmış fiyatı 94 TL olmuş ancak yine de satın alınmıyor.
bende tam konusunu acacaktım ama benden once dawranmışsınoyunu steamden alamıyorum