Neler Yeni

Boruto Manga-Anime Teorileri

Koala_man

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Halil Efe Arslan
İlgilendiği Kategoriler
.
Boruto'nun geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ?
bence : boruto son mangada gözükmedi yani sasuke ile eğitim yapıyor . bence temmuz da da bu devam edecek . ağustos da power-up alacak . yani kısacası ilk bölümde gördüğümüz Kavaki Vs Boruto yaklaşıyor . Ama konoha nasıl o hale geldi herhangi bir teorim yok .

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boruto'nun geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ?
bence : boruto son mangada gözükmedi yani sasuke ile eğitim yapıyor . bence temmuz da da bu devam edecek . ağustos da power-up alacak . yani kısacası ilk bölümde gördüğümüz Kavaki Vs Boruto yaklaşıyor . Ama konoha nasıl o hale geldi herhangi bir teorim yok .
temmuzda time skip geliyor direk boruto shippuuden olacak galiba 16 yaşına girecek narutoda olduğu gibi tahminimce animede 220 bölümde time skip atlayacak mangaya yaklaştı gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

-teori-
Teorim: Time skip atlayınca boruto büyük ihtimal jouganı kontrol etmeyi öğrenecek ve mangada karma yüzünden kagelerin borutodan korktuğunu biliyoruz bu yüzden borutoyu öldürmek isteycekler fakat buna naruto ve kawaki karşı çıkacak sonra eida naruto dışında diğer kageleri gücü sayesinde manipüle edecek ve 5.büyük ninja savaşı başlayacak 4 büyük ulus konohaya saldıracak savaş sonlarına doğru kawaki boyut açarak yaşayan sivilleri ve narutoyu boyuttan gönderecek sonra animede gördüğümüz 1.bölümdeki ilk fight başlayacak bu fight bitince kawaki ölecek bundan sonra mangaka tanrısallığa adım atacaktır tahminim bu

Son düzenleme:
Top Bottom