Neler Yeni

Boş duyar kasanlara ceza gelmeli

firatbey

80+ Silver
Adamın oyun ayarlarında sıkıntısı var çalışmıyor bilenlerden yardım istiyor sizde 'MoRuQ HaliNE ŞükRet Benİm 256Kb RaMiM Var' genelde böyle cevaplar veriyorsunuz

GTA 5'de kenar yumuşatma ayarlarını açmış ve belli olmuyormuş bu bir sorun mu kenar yumuşatma GTA 5'de kendini çok belli eden bir ayar değil kenar yumuşatma. Bence dikkat çekmek için açılmış bir konuydu.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
GTA 5'de kenar yumuşatma ayarlarını açmış ve belli olmuyormuş bu bir sorun mu kenar yumuşatma GTA 5'de kendini çok belli eden bir ayar değil kenar yumuşatma. Bence dikkat çekmek için açılmış bir konuydu.
Dikkat çekince ne oluyor?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aslında o arkadasa en güzel cevabı ben verdim işleme ölçeğini %120e al bak bakalım ekranda bulanıklık ekran kartı az kullanım kalıyormu kalmıyormu Tam Yük %100 nasıl calısıyor ekran kartı :)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Aslında o arkadasa en güzel cevabı ben verdim işleme ölçeğini %120e al bak bakalım ekranda bulanıklık ekran kartı az kullanım kalıyormu kalmıyormu Tam Yük %100 nasıl calısıyor ekran kartı :)
Sen konuya yardım etmişsin senlik sorun yok yukarıda firatbey adlı kişi dalga geçmiş ve hala sürdürüyor haklı olduğunu sanıyor bir de üstüne :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
GTA 5'de kendini çok belli eden bir ayar değil kenar yumuşatma
belki bunu bilmiyor ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca 35k sistem toplayacagım diyen adamlara "abi ho abi efsane sistem" diyorsunuz onlara da yazsanıza bizim 1 tllik pc miz var sen 35k diyorsun diye?
Ben 10k lık sistem ve laptop öneriyorum ama
500 tllik bir bilgisayar ile
bunun lafını etmiyorum.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
belki bunu bilmiyor ??
Evet Direk gta5 de pek belli olmuyor diye cevap verebilirdin dalga geçmek yerine ?? @firatbey

belki bunu bilmiyor ??

ayrıca 35k sistem toplayacagım diyen adamlara "abi ho abi efsane sistem" diyorsunuz onlara da yazsanıza bizim 1 tllik PC miz var sen 35k diyorsun diye?
Ben 10k lık sistem ve laptop öneriyorum ama
500 tllik bir bilgisayar ile
bunun lafını etmiyorum.
Katılıyorum sana

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Evet Direk gta5 de pek belli olmuyor diye cevap verebilirdin dalga geçmek yerine ??
ben daha hayatımda gta 5 oynamadım. epic games de var ama giremedim mutsuz değilim sistemim olup girdigimde bende bilmeyecegim bunların yüzüne buraya konu acamayacagım veya bunu görenler açamayacak.
çocukca hareketler...

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
ben daha hayatımda gta 5 oynamadım. epic games de var ama giremedim mutsuz değilim sistemim olup girdigimde bende bilmeyecegim bunların yüzüne buraya konu acamayacagım veya bunu görenler açamayacak.
çocukca hareketler...
Bu arada o gta5 le ilgili yazıyı sana yazmadım alındıysan su @firatbey bu kişiye yazdım.bence de haklısın çocukca haraketler.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri