Excator23cm
80+ Gold
La noldu bu saatte biri anlatsın hiçbir şey anlamadım
La noldu bu saatte biri anlatsın hiçbir şey anlamadım
@Çikohan ın bana ettiği küfürleri söyleyecek misinAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olay bu kimse bizi kötü göstermeye çalışamaz forumdaki üyelere karşı bu mevzuda burada kapansın artık Alıntıyı görüntüle
Ben kendimi temize çıkarıyorum Çikohan’ın hatalı olduğunu sana defalarca söyledim@Çikohan ın bana ettiği küfürleri söyleyecek misin
Spamın sebebini söyledimHahahaahahaah evet dostum sen bana spam atarsan bende çok teşekkürler mi diyeyim?
Neden spam yaptığımı açıkladımBen kendimi temize çıkarıyorum Çikohan’ın hatalı olduğunu sana defalarca söyledim
Senin yazdığın mesajı görmedik arada kaynamış bize spam atman saçma işte burada sen suçlusunSpamın sebebini söyledim
Kandes22 kolay kolay ikna olan birisi değil o yüzden onu ikna edemedim belki size spam yaparım o spamı daha yememek özelden yazarsınız diye düşündüm
Eyvallah tamamda biz bu mevzuyu aramızda bitirdik neden böyle bir konu açıyorsun?Spamın sebebini söyledim
Kandes22 kolay kolay ikna olan birisi değil o yüzden onu ikna edemedim belki size spam yaparım o spamı daha yememek özelden yazarsınız diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden spam yaptığımı açıkladım
Profilini özel konuşmayı her şeyi gizliye al benim gibi başın ağrımaz ben o yüzden profilimi gizliye aldım @kandes22 gibiler gelip profilimi işgal etmeye çalışmasın diye. Gerçi edemezlerde ben yine önlemimi aldım.
Bana git diyorsun sen geliyorsunhala burdamısın sen ?