arkadaşa monitör lazım. bütçe en max 10k. aradığımız özellikleri başlıkta yazdım zaten. öneri var mı?
hocam bu monitör çok iyi de arkadaşın çıkabileceği en max 10k. hani 10k yı bile çok zor verir yaniAL ÇIK![]()
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QRFW ITOPYA'dawww.itopya.com
Belirtilen bütçe civarında öneride bulundum, bütçeyi düşürün o zaman o kadar zorlanıyorsahocam bu monitör çok iyi de arkadaşın çıkabileceği en max 10k. hani 10k yı bile çok zor verir yani
en başta yazmışım zaten en max 10k diye. düzgün okuyup düşünebilen biri 10k nın üstü olmayacağını anlar diye düşünüyorum. atarlı giderli bir yorum yapmışsın gibi hissettim ama neyse. sağ ol yine deBelirtilen bütçe civarında öneride bulundum, bütçeyi düşürün o zaman o kadar zorlanıyorsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnsanlarda ona göre öneri yapsın
Atarlı giderli yorum yapmadım normal içimden geleni yazdım, 10k para verip 700 lira ekleyemiyorsa bişey demiyorum. İyi günleren başta yazmışım zaten en max 10k diye. düzgün okuyup düşünebilen biri 10k nın üstü olmayacağını anlar diye düşünüyorum. atarlı giderli bir yorum yapmışsın gibi hissettim ama neyse. sağ ol yine de