Neler Yeni

Böyle bi operasyon mümkün mü?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Her zaman teknoloji ile içli dışlı olmayı çok sevdim, herangi bi sorunum olduğunda onunla uğraşmak benim için bi dert değil hobi gibiydi, insanların teknolojik sorunlarına çözümler anlatmak gerçekten keyif veriyor.
Şu sıralar 2. el bilgisayar alım satımına yeni bi boyut getirmek istiyorum, normalde anlatmak istemiyordum ama fikrinizi almak istiyorum burası benim için değerli bi ortam.

şöyle bi planım var, abdullah abi videosunda 10bin TL'ye 2. el sistem dizmek çok mantıklı diye bi video atmıştı hatırlarsınız belki, diyorum ki insanlar kendi uğraşmasın ben bu tarz sistemlerin parçasını kendim test ede ede kaliteli şekilde toplayım, üstüne beni mutlu edecek ve operasyona devam etmemi sağlayacak bi kar koyayım.

Ama iş burda bitmesin istiyorum,

appleda olduğu gibi bi canlı destek kurup sorunu olana anlaşılır dilde yardım edeyim istiyorum.
güzel ve düşünülmüş şekilde kablo düzeni
yanında sticker gibi bağı güçlendirecek aksesuarlar
kara cuma gibi dönemlerde yanında hediyeler indirimler

kısacası istediğim şu 2. el bilgisayara bütçesi yeten ama riske girmeye korkan adama sıfır ürün alıyormuş gibi bi deneyim yaşatmak istiyorum, sizce böyle bi operasyon da markalar veya devlet sıkıntı çıkarır mı veya lisans mı almam lazım telefon kısmında Easycep varya onun gibi düşünebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://etec.framer.website/ kendime site bile buldum çok iyi valla

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Her zaman teknoloji ile içli dışlı olmayı çok sevdim, herangi bi sorunum olduğunda onunla uğraşmak benim için bi dert değil hobi gibiydi, insanların teknolojik sorunlarına çözümler anlatmak gerçekten keyif veriyor.
Şu sıralar 2. el bilgisayar alım satımına yeni bi boyut getirmek istiyorum, normalde anlatmak istemiyordum ama fikrinizi almak istiyorum burası benim için değerli bi ortam.

şöyle bi planım var, abdullah abi videosunda 10bin TL'ye 2. el sistem dizmek çok mantıklı diye bi video atmıştı hatırlarsınız belki, diyorum ki insanlar kendi uğraşmasın ben bu tarz sistemlerin parçasını kendim test ede ede kaliteli şekilde toplayım, üstüne beni mutlu edecek ve operasyona devam etmemi sağlayacak bi kar koyayım.

appleda olduğu gibi bi canlı destek kurup sorunu olana anlaşılır dilde yardım edeyim istiyorum.

kısacası istediğim şu 2. el bilgisayara bütçesi yeten ama riske girmeye korkan adama sıfır ürün alıyormuş gibi bi deneyim yaşatmak istiyorum, sizce böyle bi operasyon da markalar veya devlet sıkıntı çıkarır mı veya lisans mı almam lazım telefon kısmında Easycep varya onun gibi düşünebilirsiniz

Çok iyi düşünmüşsünüz bu dediğinizi bulunduğum ilde yapıyorlar ama iyi fikir

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Güzel fikir hocam başarabilirseniz işler ancak reklam yapıp güven kazanmanız gerek.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyi düşünmüşsünüz bu dediğinizi bulunduğum ilde yapıyorlar ama iyi fikir
fima adını verir misiniz inceleyeceğim, çok teşekkür ederim

Güzel fikir hocam başarabilirseniz işler ancak reklam yapıp güven kazanmanız gerek.
personal branding + dijital pazarlama ile destekleyeceğim elbette hocam kuru kuruya olmaz dediğiniz gibi

personal branding + dijital pazarlama ile destekleyeceğim elbette hocam kuru kuruya olmaz dediğiniz gibi
nasipse 15 tatile kadar yetiştirmek istediğim bi proje ^^

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

Benim dediğim sadece home office acmis sahibindende satıyor hocam

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim dediğim sadece home office acmis sahibindende satıyor hocam
hiç farketmez hocam siz link iletebilirseniz çok iyi olur benim için, çoğu firma sahibinden üzerinden yaptığı için insanlar fırsatları tam yakalayamıyor ben bu sorunuda çözeceğim inşallah

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.

O zaman planlayıp düzeni oturtun hocam birazda şansınız varsa şimdiden hayırlı olsun diyelim. Güzel proje

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Ahmet Hakan
Türkiye gibi bir ülkede batma garantili proje.
Muhtemel sorunlar:
1- 2. el aldığın parçaların sorunlarını hiç bir zaman tam anlamıyla bilemeyeceksin. Adam reball yapıp çalıştırdığı kartı sana kakalasa sen de müşteriye satınca müşteri seni muhatap alacak uğraşması zor.
2- Sağlam gönderdiğin parçayı bozuk parçalar ile (ekran kartının sağlam çipini aynı model bir kartın bozuk çipi ile) değiştirip gönderdiğin kart bozuk diye iade etmeye çalışan adını buraya yazamadığım türden varlıklarla uğraşacaksın
3- Sabit bir fiyattan parça alımı yapmadığın için parça alım fiyatların sürekli değişken olduğu için dengesiz fiyatlandırmalarla dolu bir site olacak anlamayan müşteri kitlesini ikna edemeyeceksin.
4- Kargo şirketleri :)
Bunlar benim aklıma gelenler. Halen istiyorsan şimdiden Allah sabır ve kuvvet versin.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel

hocam bana bi 7500f 7900xt temizinden çözelim ilk müsteriniz olarak xd

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Türkiye gibi bir ülkede batma garantili proje.
Muhtemel sorunlar:
1- 2. el aldığın parçaların sorunlarını hiç bir zaman tam anlamıyla bilemeyeceksin. Adam reball yapıp çalıştırdığı kartı sana kakalasa sen de müşteriye satınca müşteri seni muhatap alacak uğraşması zor.
2- Sağlam gönderdiğin parçayı bozuk parçalar ile (ekran kartının sağlam çipini aynı model bir kartın bozuk çipi ile) değiştirip gönderdiğin kart bozuk diye iade etmeye çalışan adını buraya yazamadığım türden varlıklarla uğraşacaksın
3- Sabit bir fiyattan parça alımı yapmadığın için parça alım fiyatların sürekli değişken olduğu için dengesiz fiyatlandırmalarla dolu bir site olacak anlamayan müşteri kitlesini ikna edemeyeceksin.
4- Kargo şirketleri :)
Bunlar benim aklıma gelenler. Halen istiyorsan şimdiden Allah sabır ve kuvvet versin.
3 ve 4 sorun değilde 1 ve 2 hiç aklıma gelmemişti harbi orda tıkandım kaldım, bilgilendirme için saolun hocam

hocam bana bi 7500f 7900xt temizinden çözelim ilk müsteriniz olarak xd
hocam üst seviye parçalardan ziyade alt orta sınıf parçalarla başlamayı düşünüyorum aslında üst seviye parçalara hakim değilim çünkü 😭

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Ahmet Hakan
3 ve 4 sorun değilde 1 ve 2 hiç aklıma gelmemişti harbi orda tıkandım kaldım, bilgilendirme için saolun hocam

hocam üst seviye parçalardan ziyade alt orta sınıf parçalarla başlamayı düşünüyorum aslında üst seviye parçalara hakim değilim çünkü 😭
4ü de hafife almayın derim :) Bazı şubeler kargo paketlerini halı sahada top niyetine kullanıyor olabilir mi diye sorguluyorum zira bazen :)

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
hiç farketmez hocam siz link iletebilirseniz çok iyi olur benim için, çoğu firma sahibinden üzerinden yaptığı için insanlar fırsatları tam yakalayamıyor ben bu sorunuda çözeceğim inşallah
Bulamadım hocam ya kusura bakmayın

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.

Arkadaşın dediği gibi 1 ve 2 sıkıntılı hocam. Her sistem satışından önce kayıt tutmanız gerek. Dava vs. başınıza çok iş açarlar.

Top Bottom