Neler Yeni

Boyumu uzatmak mümkünmü?

Arkadaşlar lise 2 yim. Bir kiz vardi kiza yurudum vs arkadaslar fln kiz ona yurudugumu ondan hoslandigimi anladı. Yakisikli bir insan degilim. Aktif olarak spor yapiyorum zaten. Boyum 1.70 ve 77 kilyoum şu an. 95 ten dustum. Kiz dis gorunuse onem veriyor. Fizigimi toparlamam lazim aktif olarak gym e gidiyorum. Ama biyumu da uzatmam lazim. Ustuen kiz anladi ve arkadaslarina olmaz imkansız fln da diyormuş. Mesela sadece bu kizda degil boyumu nasil uzatabilirim.

Yaşının küçük olduğunu varsayarak 20 yaşına kadar boy uzaması devam eder ama bu genetiğede bağlı ben kız için bunları yapıyorum diyorsan o işi geç yapacağın tek şey kendini düşünmek birilerine yaranmak için birşeyler yapma vücut geliştirme yapıyorsanda bunu kendin için yap ve bırakma bu kız olmaz başkası olur yeterki sen o vücudu yap o zaman tipe bakmıyorlar vücut geliştirmenin yanında yüzmede iyidir..
Ya hocam diyorum ya. Zayiflamaya toparlamaya calisiyorum. Genetik yok yuksek ihtimalle. Bir tek babam uzun.ben hep dayimlara cekmisimdir. Ve dayimlarla su an ayni biydayim zaten.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Hocam bilmiyorum iste. Ama eger zayiflarsam toparlarsam vucudumu boya da cok gerek kalmaz gibi geliyor. Kac kg a kadar dusmeliyim
kilon iyi sadece kilo almamaya bak boyun uzadıkça kilon da boyuna göre iyi olur zaten

1.60 kız için senin boyun zaten uzun gidip 1.60 kız 1.80 erkek isteme lüksü yok. Her şey vücutta tipte bitmiyor. Bende senin gibi sanıyordum yok şöyle yaparsam bakarlar falan cidden yapacaksan kendin için yap, başladığımda da kendim için yapıyordum şimdide kendim için yapıyorum ama şey sanardım yani yok vücut yapacağım tüm kızlar gelecek alakası dahi yok.
Hocam mesele o değil amacim kari kiz vs hicbirzaman olmadım. Kız arkamdan hep çok iyi cocuk fln diyormuş. Kizin gozune girebilcegim ne varsa yaptım. Ama sirf boyum ve tipim için aklina bile getirmemesi uzuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilon iyi sadece kilo almamaya bak boyun uzadıkça kilon da boyuna göre iyi olur zaten
Yok hocam 70 en az. Arkadasim benim boyumda 70kg ve hala gobegi var

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kiz 1.60 mesele kiz değil hocam.boyum cok kisa. Fizigim icin elimden geleni yapiyorum. Ama kizin bundan onceki sevgilileri hem baktigi cocuklarla benim aramda daglar kadar fark var
Dostum, seni boyun için sevecekse o ilişki zaten kısa süreli olur. Bu tarz şeyler takılmamalı, elbet hayatına doğru birisi girer.

Sen şuan sadece sporuna bak boşver kız işlerini sporunu yap kız bakarsa baksın olmadı kız mı yok :)
Hocam mesele karı kız pesinde kosmak degil. Oyle olduktan sonra sahile guzel bir arabayla inmeye bakar yanimiza sus kopegi mi yok.kizin sadece dis gorunusum icin bana bakmamasi uzucu

legolasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza efe
Hocam benim yaptiğim o değil. Ben spor salonuna yazildigimda adam bana bir liste verdi dediki fazla agirlik degil nizami hareketle bunları yap. Yag kaybi yasarsin + sıkılaştma olur vucudunda dedi adam. Gittigim salon mahalle arasi bir yer degil. Cok kaliteli de degil.
Program çok kötü bence chest press le fln zaman harcama ilk başta bende böyle bir programla başlamıştım sonra gürays hypertrophy diye bir program var ona geçtim şuan 5. Ayım inanılmaz gelişim var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Madem kız uzunluğa fiziğe bakıyorsa ona sormak lazım nasıl olsun boyu fiziği tipi seni dış görünüşü için sevecekse sevmesin Zaten boskoy

SerkanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Atmaca
lise 1 zamanlarımda maks 1.70 vs vardı boy , şuan 186 genetiğin varsa uzarsın spor yaparken hareketleri düzgün yapıp doğru ağırlık altına girmezsen uzama çağını olumsuz etkilersin ona dikkat et.

lise 1 zamanlarımda maks 1.70 vs vardı boy , şuan 186 genetiğin varsa uzarsın spor yaparken hareketleri düzgün yapıp doğru ağırlık altına girmezsen uzama çağını olumsuz etkilersin ona dikkat et.
Fazla agirlik girmiyorum. Nizami hareket onemli benim icin. Ve dedigim gibi ailemde vs herkes kisa genetik yok galiba. Bir tek babam uzun. Goguslerim gitmiyor maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olculerine baktigimiz zaman göğüsüm buyumuş cm olarak. Ama kime sorsam memelerimin kuculdugunu soyluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom