Neler Yeni

Boyumu uzatmak mümkünmü?

Arkadaşlar lise 2 yim. Bir kiz vardi kiza yurudum vs arkadaslar fln kiz ona yurudugumu ondan hoslandigimi anladı. Yakisikli bir insan degilim. Aktif olarak spor yapiyorum zaten. Boyum 1.70 ve 77 kilyoum şu an. 95 ten dustum. Kiz dis gorunuse onem veriyor. Fizigimi toparlamam lazim aktif olarak gym e gidiyorum. Ama biyumu da uzatmam lazim. Ustuen kiz anladi ve arkadaslarina olmaz imkansız fln da diyormuş. Mesela sadece bu kizda degil boyumu nasil uzatabilirim.

SerkanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Atmaca
Fazla agirlik girmiyorum. Nizami hareket onemli benim icin. Ve dedigim gibi ailemde vs herkes kisa genetik yok galiba. Bir tek babam uzun. Goguslerim gitmiyor maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olculerine baktigimiz zaman göğüsüm buyumuş cm olarak. Ama kime sorsam memelerimin kuculdugunu soyluyor
profesyonel sporcu değilim herkes gibi 4 - 5 ay başla bırak tekrar başka yapanlardanım fakat göğüs antrenmanlarını atlamadan devam edersen sıkılaştırabilirsin yağlanmayı kaldırıp toparlamak yeterli onun dışında kas kütlen arttıkça göğüs ölçünün artması normal tabi sıkı bir halde yağlanma olmadan , ne yaparsan yap yumuşak ve yağlı kalmaya devam ediyorsa Jinekomasti olabilir , Jinekomasti olan ve aktif spora devam eden arkadaşım var göğsü ne kadar toparlarsa toparlasın o yağlı hal gitmiyor ilaç tedavisi alıyordu . öyle bir durum varsa doktora görünebilirsin.

profesyonel sporcu değilim herkes gibi 4 - 5 ay başla bırak tekrar başka yapanlardanım fakat göğüs antrenmanlarını atlamadan devam edersen sıkılaştırabilirsin yağlanmayı kaldırıp toparlamak yeterli onun dışında kas kütlen arttıkça göğüs ölçünün artması normal tabi sıkı bir halde yağlanma olmadan , ne yaparsan yap yumuşak ve yağlı kalmaya devam ediyorsa Jinekomasti olabilir , Jinekomasti olan ve aktif spora devam eden arkadaşım var göğsü ne kadar toparlarsa toparlasın o yağlı hal gitmiyor ilaç tedavisi alıyordu . öyle bir durum varsa doktora görünebilirsin.
Hocam benimki bildiginiz avuca sigiyor. Benim gitsin de yagli olsun raziyim ben

SerkanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Atmaca
Hocam benimki bildiginiz avuca sigiyor. Benim gitsin de yagli olsun raziyim ben
çok kilon yok , tabi boy kilo endeksi önemli olan ama , söylediğin gibi fazlaysa jinokomasti olma ihtimali yüksektir , bir doktora görün bence en azından aklında soru kalmaz.

çok kilon yok , tabi boy kilo endeksi önemli olan ama , söylediğin gibi fazlaysa jinokomasti olma ihtimali yüksektir , bir doktora görün bence en azından aklında soru kalmaz.
Bir arkadasimda da vardi ve 106 kiloydu. Su an 90 kilo ve vucudu iyi gercekten.ma gogsu hala yagli ondads jinokomasti vardı ama disaridan baktimi belli olmuyor. Benimki baya sarkiyor

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam daha uzarsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız daha küçük. Ayrıca bir kız için değil de kendiniz için vücudunuzu geliştirmenizi öneririm.

Hocam daha uzarsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız daha küçük. Ayrıca bir kız için değil de kendiniz için vücudunuzu geliştirmenizi öneririm.
Ha hocam kiz bahane. Kizdan cok once basladim ben spora. Boyumu takmiyordum. Ama kizdan sonra farkettim ki fizik kadsr boyda onemliymis

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ha hocam kiz bahane. Kizdan cok once basladim ben spora. Boyumu takmiyordum. Ama kizdan sonra farkettim ki fizik kadsr boyda onemliymis
Para hepsinden önemli. Fiziğe hiç bakmıyorlar. Para dış görünüş boy bunlara bakıyorlar.

Para hepsinden önemli. Fiziğe hiç bakmıyorlar. Para dış görünüş boy bunlara bakıyorlar.
Hocam kizlar akahve vs ismarlayip duruyom 4 gundur. 1.5 haftada nerden baksan 1.5k para harcadim.kafeye gitsek ben verdim full. 6 kisi gidiyoruz her gitmemizde bir de. Arkadaslar da atiyorla bazen .arkadaslarim sonrasind avermek istiyorlar ama ben istemiyorum almak ayiptir çunku. artik kiz da alma gerke yok bu sefer vercez dedi de ben istemedim. Ustune kiz kis aboylu dikkat ediyor. 1.65 le cikmam lafan yapiyor. Ben 170im. Ve kiloluyum. Onu gectim arkadaslarimin hepsi ben onlara soylemeden oncede sizden olur fln diyormus kiz yokfln yapiyormus. En sonunda sinirlenmiş kiz imkansız fln olmaz yapmis. Bu gun de bir cocuk gosterdiler kiza kiz da begendi. Cocuk 1.90 baktigi cocuklar cok yakisikli kizin

dextermr

80+
bu iş tamamen genetik 14 yaşımda boyum 178di herkes 190 olcam falan sanıyodu simdi yaş 22 182yim

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam kizlar akahve vs ismarlayip duruyom 4 gundur. 1.5 haftada nerden baksan 1.5k para harcadim.kafeye gitsek ben verdim full. 6 kisi gidiyoruz her gitmemizde bir de. Arkadaslar da atiyorla bazen .arkadaslarim sonrasind avermek istiyorlar ama ben istemiyorum almak ayiptir çunku. artik kiz da alma gerke yok bu sefer vercez dedi de ben istemedim. Ustune kiz kis aboylu dikkat ediyor. 1.65 le cikmam lafan yapiyor. Ben 170im. Ve kiloluyum. Onu gectim arkadaslarimin hepsi ben onlara soylemeden oncede sizden olur fln diyormus kiz yokfln yapiyormus. En sonunda sinirlenmiş kiz imkansız fln olmaz yapmis. Bu gun de bir cocuk gosterdiler kiza kiz da begendi. Cocuk 1.90 baktigi cocuklar cok yakisikli kizin
Bence o ortamdan uzaklaş kardeşim.

dextermr

80+
Hahahaha hocsm cok garip. Bizim bir babam uzun ben cok kisayim. Ben hep dayinlara benzedim dayim zaten benle ayni. En azindna zayiflayip fizigi toparlayayim
senin moral motivasyonunu yükseltecek tek şey vücut geliştirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat
1 yıldır aktif olarak bodybuilding yapmaktayım hiçbir şekilde uzama falan durmadı hatta 14 yaşında başladım şuan 15 im ve boyum 165 civarıyken şuan 1.72

Top Bottom