Neler Yeni

Bozuk Anakart Yardım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar selam bozuk anakartım var ölçümler yaptım 1 adet kondansatör kısa devre çıktı.Bu kondanstör yüzünden açılmamazlık yapabilirmi başka sıkınısı varmıdır acaba ? gözle görülür bir bozukluk yok.

5KX26 820 3V Kondansatör
Üzerinde bu yazıyor.Tam değeri nedir anlayamadım.Aynısından veya eş değer kullanbileceğim kondansatör hangisidir acaba

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Arkadaşlar selam bozuk anakartım var ölçümler yaptım 1 adet kondansatör kısa devre çıktı.Bu kondanstör yüzünden açılmamazlık yapabilirmi başka sıkınısı varmıdır acaba ? gözle görülür bir bozukluk yok.

5KX26 820 3V Kondansatör
Üzerinde bu yazıyor.Tam değeri nedir anlayamadım.Aynısından veya eş değer kullanbileceğim kondansatör hangisidir acaba
hocam yaşadığımı anlatıyım benimde anakart arızam vardı ama neresinden ne oldu bilmiyorum 0 dı hepsiburadadan aldım taktım ve pc açılırken işlemci fanı duruyodu uyku moduna geçiyodu pc açılmıyodu yani bazen geliyodu geri gidiyodu vs. şeyler yaşadım anakarttan dolayı buna benzer şeyler yaşabilirsin diye düşünüyorum

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yaşadığımı anlatıyım benimde anakart arızam vardı ama neresinden ne oldu bilmiyorum 0 dı hepsiburadadan aldım taktım ve pc açılırken işlemci fanı duruyodu uyku moduna geçiyodu pc açılmıyodu yani bazen geliyodu geri gidiyodu vs. şeyler yaşadım anakarttan dolayı buna benzer şeyler yaşabilirsin diye düşünüyorum
benimkinde tık yok işlemcide bozuk benim sıkıntı büyük ya

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
valla hocam allah yardımcınız olsun pc sıkıntılar insanı verem eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide tam sıkıntınızı anlatırmısınız tuşa bastığınız zaman dan sonrasını tık yok demişsiniz ama

anakart değiştir işlemcin bozuk olamaz anakart bozuk olduğu için diğer parçalarda saçmalıyor veya anakart yan etki yapıyor :)

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocam allah yardımcınız olsun pc sıkıntılar insanı verem eder

bide tam sıkıntınızı anlatırmısınız tuşa bastığınız zaman dan sonrasını tık yok demişsiniz ama

anakart değiştir işlemcin bozuk olamaz anakart bozuk olduğu için diğer parçalarda saçmalıyor veya anakart yan etki yapıyor :)
testini yaptım zaten işlemcinin farklı bir anakartla orda da aynı sıkını oluyor.İşlemci gg yani anakartta öyle.Sistemi 2017 de almışım 2019'da da aynı sıkıntı olmuşu garantiye yolladım anakart işlemci sıfır değişmişti.Yine aynı problem büyük ihtimal.

Top Bottom