hasanyakup
80+
300-400 TL'ye yakın madeni para biriktirdim yaklaşık, bunları tümletmek istiyorum nereden yapabilirim?
büfe300-400 TL'ye yakın madeni para biriktirdim yaklaşık, bunları tümletmek istiyorum nereden yapabilirim?
Süper Marketler alır. Havada kaparlar hatta. Ben her hafta 300 TL'ye yakın bozuk götürüyorum hepsine. Bir gün 101, diğer gün Bim falan. Bayağı lazım oluyor, bir ara çalışmıştım oradan biliyorum.300-400 TL'ye yakın madeni para biriktirdim yaklaşık, bunları tümletmek istiyorum nereden yapabilirim?
Her hafta 300tl yi nasıl g9tü4üyorsunSüper Marketler alır. Havada kaparlar hatta. Ben her hafta 300 TL'ye yakın bozuk götürüyorum hepsine. Bir gün 101, diğer gün Bim falan. Bayağı lazım oluyor, bir ara çalışmıştım oradan biliyorum.
Bakkal var yakınımda, oradan genelde hep bozuk para alıyorum. O nasıl buluyor bilmiyorum.Her hafta 300tl yi nasıl g9tü4üyorsun
Market, teşekkür bile ederler. Yoğun zamanda gitmemeye çalış.300-400 TL'ye yakın madeni para biriktirdim yaklaşık, bunları tümletmek istiyorum nereden yapabilirim?