Neler Yeni

Brawl stars hesabımı nasıl dolandırılmadan satabilirim?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
3 yıldır oynadığım brawl stars oyununu büyük bir miktara ihatiyaçlardan dolayı satmak istiyorum. Brael stars youtuberlarına ya da başka insanlara nasıl satabilirim? Ayrıca e posta adresini de değişmek istiyorum.

melidoas6

80+ Silver
3 yıldır oynadığım brawl stars oyununu büyük bir miktara ihatiyaçlardan dolayı satmak istiyorum. Brael stars youtuberlarına ya da başka insanlara nasıl satabilirim? Ayrıca e posta adresini de değişmek istiyorum.
Şimdi e posta değiştirmek için başka hesap oluştur giriş yap ondan önce brawl stars hesabına farklı telden giriş yap sonra desteğe hesabım çalındı diye yaz değiştirirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak pek bir şey vereceklerini sanmıyorum hesaba

Son düzenleme:

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi e posta değiştirmek için başka hesap oluştur giriş yap ondan önce brawl stars hesabına farklı telden giriş yap sonra desteğe hesabım çalındı diye yaz değiştirirler

200'e yakın açılmamış kutu 400'e yakın elmas 34k altın 20k yıldız puanı alınmış pek çok sezon ve skin var bu hesabı almayıp ne yapacaklar?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
200'e yakın açılmamış kutu 400'e yakın elmas 34k altın 20k yıldız puanı alınmış pek çok sezon ve skin var bu hesabı almayıp ne yapacaklar?
çoluk çocuk oyuna olduğundan dolayı çoluk çocukta para olmaz :d

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hiç bir YouTuber'ın alacağını düşünmüyorum çünkü Supercell hesabı satmak yasal değil dolayısıyla Brawl Stars hesabı satmak yasal değil. Bir YouTuber'ın böyle bir risk alacağını düşünmüyorum.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
Hiç bir YouTuber'ın alacağını düşünmüyorum çünkü Supercell hesabı satmak yasal değil dolayısıyla Brawl Stars hesabı satmak yasal değil. Bir YouTuber'ın böyle bir risk alacağını düşünmüyorum.
Kim nereden anlayacak sattığımı kendisi hesabı açtı ve gizli olarak geliştirdi bu kadar

çoluk çocuk oyuna olduğundan dolayı çoluk çocukta para olmaz :d
Çoluk çocuk oyunu çoğu oyundan daha fazla izleniyor. Ayrıca oynayanlar sadece çoluk çocuk değil. Oynamadan yargılamayın.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Kim nereden anlayacak sattığımı kendisi hesabı açtı ve gizli olarak geliştirdi bu kadar

Çoluk çocuk oyunu çoğu oyundan daha fazla izleniyor. Ayrıca oynayanlar sadece çoluk çocuk değil. Oynamadan yargılamayın.
çoluk çocuk oynu olduğundan fazla izleniyor her çocuğun elinde telefon ?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
çoluk çocuk oynu olduğundan fazla izleniyor her çocuğun elinde telefon ?
Evet çocuklar da çok oynuyor çocuklar bir sürü oyun oynuyor valo cs mc bs coc cr pubg ve daha bir sürü ama hiçbiri çoluk çocuk oyunu olmuyor bs oluyor sadece?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Evet çocuklar da çok oynuyor çocuklar bir sürü oyun oynuyor valo cs mc bs coc cr PUBG ve daha bir sürü ama hiçbiri çoluk çocuk oyunu olmuyor bs oluyor sadece?
bu benim şahsi düşüncem o oyunun max yaş kitlesi 9 12

şahin doğan

80+ Platinum

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ

hayır niye öyle bir şey yapsın banlanma riski var hesabını başkasına vermiş gibi algılanabilir

onun yerine epostaya artık erişemiyorum diye yazsın desteğe öyle olunca da değiştiriyorlar

Top Bottom