Öneri Brawl Stars türünde PC oyunu önerisi

mw serisinin tüm oyunları. Az önce mw2 oynadım (ki bence en iyi mw oyunudur). Evde internet olmadığı bir dönemde flash diske attırıp 3 kez mw serisini bitirdim.
Şimdi bakıyorum beğendiğimi indireceğim.

he anladım reis öyle deseydinizya, sizde brawl stars gibi diyince aklıma zooba fln geldi yani, tamam o zaman hikayeli oyun olmazmı ya aklıma başka tür pek gelmiyo
Olur valla fark etmez hikayeli olsa daha iyi olur.

MW3 bitirmiştim zamanında. Call of Duty her zaman sevdiğim oyunlardan. Hangi oyununu oynamalıyım sence önerin var mı? sistemim imzamda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çakması değil de hocam o türde güzel grafikli veya sarabilecek PC oyunu arıyorum aslında. Türünü örnek verdim. It Takes Two'da bir bölümde farklı bir bakış açısıyla büyücü olarak falan oynuyorduk oradaki oyun da çok hoşuma gitmişti.
online değil de hikayeli olarak birsürü güzel oyun var

Olur valla fark etmez hikayeli olsa daha iyi olur.
heh şimdi hocam
gta 4
far cry 3
mafia: definitive edition
crysis 1, 2 ve 3
battle field 1
resident evil serisi (en çok 4 seviliyor)
metro serisi
batman arkham serisi
max payne 3

reis bunları önden gönderdim, bide siz nasıl oyun seviyonuz yani detroit:bh ve heavy rain gibi full hikaye kasmış oyunlarmı yoksa aksiyon savaş fln olsun yeter hikaye pek önemli değil dediğiniz oyunlarmı

BF1 oynadım ama beğenemedim hocam. Önerilerin için teşekkür ederim.

RDR2, GTAV, Last of Us 1-2 bitirdim hocam. Çokta sevdim bunları.
anladığım kadarıyla sürekli çatışma içinde olduğunuz ve hikayenin sadece çatışmayı anlamlı kılmak için konulduğu bf tarzı oyunları sevmiyorsunuz uncharted serisi hikaye olarak güzel bir seri denemeye değer onun yanında asassins creed serisinde son 3-4 oyunu saymassak seviceğinizi düşünüyorum

BF1 oynadım ama beğenemedim hocam. Önerilerin için teşekkür ederim.
RDR2, GTAV, Last of Us 1-2 bitirdim hocam. Çokta sevdim bunları.
reis sen bu kadar başyapıt oynayıp sevmişsin ve bunlara benzer oyun seviyorsun neden o zaman başlıkta örnek olarak brawl stars var

oynaması hızlı ve fazla uğraş gerektimicek zaman geçirmelik birşeyler istiyordu sanırım
peki kral o önerdiklerimi oynayabilirsin bide şunlar var
days gone (tam vakit geçirmelik motor sürmeli zombi kesmeli güzel bir oyun)
far cry 6 (bölge ele geçirirken ve yolda düştüğünüz pusulardan sağ çıkmaya çalışırken baya eğlenirsiniz)
ac valhalla (gemilerle baskınlar yaptığınız açık dünyada baya çeşitli görevlerin olduğu mis gibi oyun)
dying light 2 (zombi kafası patlatıp çatıdan çatıya parkurlar yaparak vakit geçireceğiniz zevkli bir oyun)
god of war serisi ve elden ring (belki biraz uğraş getirebilirler)

peki kral o önerdiklerimi oynayabilirsin bide şunlar var
days gone (tam vakit geçirmelik motor sürmeli zombi kesmeli güzel bir oyun)
far cry 6 (bölge ele geçirirken ve yolda düştüğünüz pusulardan sağ çıkmaya çalışırken baya eğlenirsiniz)
ac valhalla (gemilerle baskınlar yaptığınız açık dünyada baya çeşitli görevlerin olduğu mis gibi oyun)
dying light 2 (zombi kafası patlatıp çatıdan çatıya parkurlar yaparak vakit geçireceğiniz zevkli bir oyun)
god of war serisi ve elden ring (belki biraz uğraş getirebilirler)
konu sahibi ben değilim :D ben konu sahibinin ne gibi şeyler istediğini yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

otobüse 15 dk varken oynamalık brawlhalla
konu sahibi ben değilim :D lütfen dikkatli okuyalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,220
Üyeler
184,599
Son üye