Neler Yeni

Breaking Bad bitti, Şimdi ne yapmalıyım?

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
Açıkcası; söylemek gerekirse Breaking Bad oldukça sıradışı bir diziydi, GTA IV gibi diyebiliriz yani bu dizide ki bizdik ya gerçek hayatla birebir yatkındı, yine de final bölümünde içimde bir kaç şey ukte kaldı
kafamda bir kaç soru işareti kaldı

Breaking Bad'in devam dizisi, filmi yok mu? çünkü Netflix'de Gördüğüm kadarıyla: El Camino, Saul Goodman falan var yani nerden başlamalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch , @Ozmanya , @akan , @OdinSonThoR , @pclaptop , @Vartex , @hakanoncul9 , @LahmatsuDcr

Son düzenleme:

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Better Call Saul, avukat Saul Goodman'ın geçmiş hayatını anlatan bir dizi. El Camino'da dizinin sonu, Jesse Pinkman'ın arabaya binip gittikten sonra yaşadıklarını anlatıyor galiba.

akan

80+ Bronze
Better Call Saul, avukat Saul Goodman'ın geçmiş hayatını anlatan bir dizi. El Camino'da dizinin sonu, Jesse Pinkman'ın arabaya binip gittikten sonra yaşadıklarını anlatıyor galiba.
Elinize sağlık, Better Call Saul’un 5. sezonu netflix’te yok korsan izlemeniz gerekiyor.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık, Better Call Saul’un 5. sezonu netflix’te yok korsan izlemeniz gerekiyor.
Şimdi, El Camino'u da bitirdim şuan ne yapmam gerekiyor peki hala her şey netleşmiş değil ancak şunu söyleyebilirim ki konuşmalarım hal ve hareketlerim Jesse'a benzedi yani sanki onları yaşıyor gibiyim herneyse film, diziden daha iyiydi.

Better Call Saul’un 5. sezonu
Bu arada 5.sezonu derken Better Call Saul dizisi 5 sezon mu? kesin aşırı boş bi dizidir

akan

80+ Bronze
Bu arada 5.sezonu derken Better Call Saul dizisi 5 sezon mu? kesin aşırı boş bi dizidir
O kadar boş değil aslında, biraz ağır işliyor ama güzel. :)

Şimdi, El Camino'u da bitirdim şuan ne yapmam gerekiyor peki hala her şey netleşmiş değil ancak şunu söyleyebilirim ki konuşmalarım hal ve hareketlerim Jesse'a benzedi yani sanki onları yaşıyor gibiyim herneyse film, diziden daha iyiydi.
Jesse adamdır. :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Breaking bad bir bana mı sıkıcı geldi 2.sezon 5.bölüme doğru hafif baydım ve kapattım şuan bazen başlamak istiyorum ama en baştan bakmam gerek o da maalesef zor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bir süre geçtikten sonra tekrar baslayabilirim konusu ilgimi çekiyordu ama neden bıraktığımı net hatırlamıyorum.

VorleN

80+ Silver
Bir süre geçtikten sonra tekrar baslayabilirim konusu ilgimi çekiyordu ama neden bıraktığımı net hatırlamıyorum.
Zihmimi okudunuz resmen.
Eğer sıkılırsanız hemen bırakmayın diziyi, 2-3 günde bir açın çerezlik izleyin.
Olmaz kardeşim olmaz!!! Dizinin 1 günde 1 sezonunu izleyip b*kunu çıkarmazsam olmaz. (hep böyle oluyor kolay kolay yeni diziye başlamam başlayıncada 1 günde 1. sezonunu bitiririm)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,480
Üyeler
161,059
Son üye
Fronero