Btwiin dağ bisikleti önerisi

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
Bütçe
4000
Decathlon kaliteli ve kalite açısından çok iyi olduğu için oradan bir dağ bisikleti önerir misiniz.

bence bunu almalısın

bak Abdullah abi bile mosso öneriyor :D

Decathlon kalite açısından değil garanti açısından iyi yoksa 4K fiyata decathlon'dan alacağın bisikletin internet satışında daha üst seviyeleri var.
Bisan Mtx 7400 öneririm. Kadro açıları efsane.

Decathlon kalite açısından değil garanti açısından iyi yoksa 4K fiyata decathlon'dan alacağın bisikletin internet satışında daha üst seviyeleri var.
Bisan Mtx 7400 öneririm. Kadro açıları efsane.
MTX 7400 çok iyi bir model ben alacağım zaman stok yoktu.

MTX 7400 çok iyi bir model ben alacağım zaman stok yoktu.
Abdullah Abi, bir dağ bisikleti kullanıcısı olarak size sormam gereken birkaç sorum var eğer müsaitseniz.
1-Asfaltta ağırlık yapıyor mu dağ bisikleti?
2-Sadece asfaltta sürmeyi planlıyorum ama hani içimden bir heveste şey diyor, hani bisikleti al kaldırımdan kaldırıma atla falan. Sırf bunun için yol bisikleti yerine dağ bisikleti seçmek mantıklı mı?
3-Tekerlekleri kalın olduğundan dolayı diğer türlere göre bir tık daha fazla yoruyormuş. Sizce bu gerçekten bir tık mı yoksa baya yoruyor mu?

Abdullah Abi, bir dağ bisikleti kullanıcısı olarak size sormam gereken birkaç sorum var eğer müsaitseniz.
1-Asfaltta ağırlık yapıyor mu dağ bisikleti?
2-Sadece asfaltta sürmeyi planlıyorum ama hani içimden bir heveste şey diyor, hani bisikleti al kaldırımdan kaldırıma atla falan. Sırf bunun için yol bisikleti yerine dağ bisikleti seçmek mantıklı mı?
3-Tekerlekleri kalın olduğundan dolayı diğer türlere göre bir tık daha fazla yoruyormuş. Sizce bu gerçekten bir tık mı yoksa baya yoruyor mu?
Hem şehir bisikleti hem dağ bisikleti kullanmış birisi olarak sürüş keyfi açısından şehir bisikletleri çok daha iyi büyük lastikler sürüşü de ince lastik şehir bisikletlerine göre zorlaştırıyor ve bu hissediliyor. Ben elektrikli kit dönüşümü yaptığım için dağ bisikleti aldım pedal derdim yok. Sportif sürüşler için Kron TX 100 kullanıyorum.

Geri