Neler Yeni

Bu 5 Klavyeden Hangi̇si̇?

MYSTIC

80+ Silver
Bütçe
1200

Eğer rk61 almaya karar verirsem satın alma ve kargo süreçleri,ek ödemeler nasıl olur?
@Ckribrahim @ardaaaq @MuratAbiGF Fedaisi

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Ben şahsen RK61 alırdım. Ama bilek desteği garanti vesaire Summoner daha iyi gibi duruyor.

federalper

80+ Silver

Eğer rk61 almaya karar verirsem satın alma ve kargo süreçleri,ek ödemeler nasıl olur?
RK61 al, alma sürecinde yardımcı olurum.
Alırken Türkiye Direkt Kargo seç vergi dahil direkt Aras Kargo ile gelsin.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

mkw100'le rk61 aynı switchleri kullanıyor ama rk61'in avantajı hotswap olması istediğin switchi söküp yerine başka switch takabiliyosun her türlü rk61 diğer klavyeleri tokatlar

MYSTIC

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam.Ben de en çok vergiyi merak ediyordum zaten.1070 liraya falan geliyor kargo ücretiyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mkw100'le rk61 aynı switchleri kullanıyor ama rk61'in avantajı hotswap olması istediğin switchi söküp yerine başka switch takabiliyosun her türlü rk61 diğer klavyeleri tokatlar
Ve bluetoothlu dimi?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Teşekkür ederim hocam.Ben de en çok vergiyi merak ediyordum zaten.1070 liraya falan geliyor kargo ücretiyle.

Ve bluetoothlu dimi?
evet ama bu klavyeyi iyi yapan şey switchlerinin optik olmayan switchlerle değişebilmesi bluetooth olmasada olur ama olması artıdır fonksiyon tuşuyla tv bilgisayar arasında yer değiştirebiliyosun

bişey sorcam royal kludge garantisi gamakay, keychron gibi connect game mi yoksa global mi bakıyor

Son düzenleme:

federalper

80+ Silver
evet ama bu klavyeyi asıl iyi yapan şey switchlerinin optik olmayan switchlerle değişebilmesi bluetooth olmasada olur ama olması artıdır fonksiyon tuşuyla tv bilgisayar arasında yer değiştirebiliyosun

bişey sorcam royal kludge garantisi gamakay, keychron gibi connect game mi yoksa global mi bakıyor
Hocam gamakay ve keychronun da garantisi connect game değil gidip 1500 lira daha fazla verip tr den connect game den alman lazım garanti olması için.

Ve bluetoothlu dimi?
3 mode alırsan hem bluetooth hem 2.4 ghz kullanırsın.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam gamakay ve keychronun da garantisi connect game değil gidip 1500 lira daha fazla verip tr den connect game den alman lazım garanti olması için.

banggood, aliexpressten alıp connect game ile iletişime geçenler görmüştüm paraylaymış demekki 😀

federalper

80+ Silver

https://shop.connectgame.com.tr/ Burdan almanızı önermem ama garanti istiyorum artı 1000 lira daha vermek istiyorum dersen garantisi olur :)

banggood, aliexpressten alıp connect game ile iletişime geçenler görmüştüm paraylaymış demekki 😀
Yok hocam öyle bir şey yok gene para verirse olur belki yurt dışından aldığın hiçbir klavye de garanti olmaz.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
https://shop.connectgame.com.tr/ Burdan almanızı önermem ama garanti istiyorum artı 1000 lira daha vermek istiyorum dersen garantisi olur :)

Yok hocam öyle bir şey yok gene para verirse olur belki yurt dışından aldığın hiçbir klavye de garanti olmaz.
bende önermem connect gameden almasını zaten garantilik sıkıntı olcağını sanmam

federalper

80+ Silver

Ve bluetoothlu dimi?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Kesinlikle rog scope rx

Top Bottom