Neler Yeni

bu adama güvenilir mi?

Ryane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Enes Kaytaz
telegramda kripto ile ilgili bir kanala katıldım hiç bir bilgim yok bu arada kripto ile ilgili kanalın sahibi sürekli yeni çıkan coinleri alın diyo kısa vadede çok kazandırıyo almayan pişman falan diyo takipçilerinden gelen mesajları atıyo allah razı olsun 2500 dolarım bi gecede 5000 oldu falan diye mesaj atanlar var pek inanmadım açıkçası. Dünden beri BABYLON diye bi coini öneri aşağıyada ssini atıcam dedikleri doğrumu acaba bu adamın bilen var mı?

Ekler

• r.PNG
    r.PNG
    164.6 KB · Hit: 146

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sazanavi.exe.

BGSGP

80+ Bronze
Kanka
turkishliratycoonsimulatorsetup.exe %100 riyal downloader
indir, anında pc'de para oluştur 🔥🔥 ve disk kısmından nakit çek! 🔥🔥 KALİTELİ DİSK SLOTU SATIN AL, DAHA KALİTELİ NAKİT ÇEK VE HARCA! 🔥🔥😱

inandırıcı mı?
ok iban yazsana bağış atarız.
.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiçbir bilgin yoksa katıldığın gruplardan çıkmakla başlayabilirsin. %99u dolandırıcı.

Cuditex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre Barış
Güvenilmez.

TİTAN.

80+ Platinum
telegramda kripto ile ilgili bir kanala katıldım hiç bir bilgim yok bu arada kripto ile ilgili kanalın sahibi sürekli yeni çıkan coinleri alın diyo kısa vadede çok kazandırıyo almayan pişman falan diyo takipçilerinden gelen mesajları atıyo allah razı olsun 2500 dolarım bi gecede 5000 oldu falan diye mesaj atanlar var pek inanmadım açıkçası. Dünden beri BABYLON diye bi coini öneri aşağıyada ssini atıcam dedikleri doğrumu acaba bu adamın bilen var mı?
Benim daha iyi dolandırıcı tanıdıklarım var :D
Doğru hesaplar sana kazandırır ama bu o tarz bir hesap değil

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
Sakın bu gibi gruplara katılmayın.

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Şahsen ben böyle bilgileri biliyor olsam niye telegram kanalı kurmak ve insanlara birşeyler kanıtlamak için uğraşayım. Bas parayı al parayı yaparım. sinyalcilikonline.exe gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Bunlar yalan değil de doğru değil de. Kesin kazanç yok ama kazanç oluyor. Airdrop gibi ben 100$ yatırdım 2 ay zaman harcadım bir kuruş gelmedi ama başka projede 20$ yatırdım 4 ay sonra 4.5k$ geldi. Telegram vs kanallara girmeye gerek yok. Twitterdan paylaşanları takip etmek yeterli.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Böyle böyle zengin olup telegram acip uğraşacak. 10-20M $ ın olsa ve hep boyle parani katlasan telegram kanali acar misin millete kazandirmak icin? Yoksa tokatlamak icin mi acarsin
Adam 10-20M$ım var mı demiş? Önce okuduğunuzu anlayın. Bahsettiği projenin ne kadar fonlandığını belirtiyor.

Bu tarz kripto influencerlar erken katılımın önemli olduğu projeleri önceden görmenizi sağlar. Kendileri de projenin "referans" özelliği varsa size referans olarak belli bir miktar extra kazanır.

Sizin burda yapmanız gereken adamın söylediklerinin doğru olup olmadığını araştırmak ve projeyi incelemek. Kafanıza yatarsa katılırsınız. Yatmazsa katılmazsınız.

Kripto dünyasında en önemli hususlardan birisi emin olmadığınız hiçbir LİNK'e tıklamamak.

Ve ne yaptığınızı bilmiyorsanız başkasının gazıyla bu işlere girmemek.

Arkadaşın bahsettiği proje legit ama uslübu bana göre çok zorlayıcı.

Birisinin bahsettiği proje gerçek olsa bile etiketlediği linke tıklamak yerine gidip projenin kendi sayfasını bulup oradan katılmak en güvenlisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,709
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik
Top Bottom