Bu ağa bağlanılamıyor hatası

Reaksiyon skoru
74
selamlar herkese bugün eski bir laptopumu buldum laptopu formatladım win 10 kurdum her şey güzel ama internete bağlanmaya çalışınca wifi ağlarını görüyor şifreyi yazıyorum bağlanılıyor diyor 1 dk sonra bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum internette çözüm aradım ağı unut yapın eski şifreyi hatırlıyor tarzı şeyler buldum sıkıntı şu ki bilgisayara daha yeni format attım sıfır bilgisayar neden ağa bağlanamıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

selamlar herkese bugün eski bir laptopumu buldum laptopu formatladım win 10 kurdum her şey güzel ama internete bağlanmaya çalışınca wifi ağlarını görüyor şifreyi yazıyorum bağlanılıyor diyor 1 dk sonra bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum internette çözüm aradım ağı unut yapın eski şifreyi hatırlıyor tarzı şeyler buldum sıkıntı şu ki bilgisayara daha yeni format attım sıfır bilgisayar neden ağa bağlanamıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Wifi adaptörü var mı?

Wifi adaptörü var mı?
yok ağa telefonumdan masaüstü pcden her şeyden girebiliyorum laptoptan giremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ne alaka.

Mümkünse ağ bağdaştırıcılarına reset atın driver yükleyin.
driver yüklemeyi deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ne alaka.

Mümkünse ağ bağdaştırıcılarına reset atın driver yükleyin.
birde sorum olacak ben bu laptopun biosunu güncellemek istiyorum benim masaüstünde anakartı vs bildiğimden kolay bu laptopun biosunu nereden öğrenirim

Geri