Kasanda type c girişi varmi ?maalesef bunlar arasında anakartında type c giriş yok yapabileceğin bir çözüm var dönüştürücü almak
- 2 x USB 2.0/1.1 portlar
 - 1 x PS/2 Klavye/Fare bağlantı noktası
 - 1 x DVI-D bağlantı noktası
 - 1 x HDMI bağlantı noktası
 - 3 x USB 3.2 Gen 1 ports
 - 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A port (red)
 - 1 x Q-Flash Plus button
 - 1 x RJ-45 bağlantı noktası
 - 3 x ses jakı

Type C girişi olan kasa Varmı ? Bilmediğim için soruyurum benim bildiğim reset 3.2 girişler vs varKasanda type c girişi varmi ?
Yeni nesil kasalara type-c koyuyorlar ama önemli olan seninkinde var mı?Type C girişi olan kasa Varmı ? Bilmediğim için soruyurum benim bildiğim reset 3.2 girişler vs var
Pardon konu sahibine yazmamışımArkadaşlar steelseries kulaklık aldım wirelesslı fakat type c girişliymis gigabyte b550 anakartta varmı yoksa ne almalıyım ses kalitesini hiç düşürmiycek
Sıkıntı Yok hocam Teşekkür ederim bilgin için.Yeni nesil kasalara type-c koyuyorlar ama önemli olan seninkinde var mı?
Bazı monitörlere de koyuyorlar .
Örnek benim kasa da mevcut .
Nzxt h7 flow
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon konu sahibine yazmamışım![]()
Hocam geç yazdım ama maalesef kaliteli dönüştürücü önerin varmıKasanda type c girişi varmi ?
Type C girişi olan kasa Varmı ? Bilmediğim için soruyurum benim bildiğim reset 3.2 girişler vs var
Kasada Type-C oluyor ama onun da özel bir bağlantısı oluyor genelde ve o port normal seviye anakartlarda olmuyor, benim anakartta Type-C de vardı ama yine o port yoktu mesela o yüzden kasadaki port çalışmıyorYeni nesil kasalara type-c koyuyorlar ama önemli olan seninkinde var mı?
Bazı monitörlere de koyuyorlar .
Örnek benim kasa da mevcut .
Nzxt h7 flow
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon konu sahibine yazmamışım![]()