16 inçMerhaba arkadaşlar arabam 2023 transporter lastik fotolarını çektim aşığıya bırakıyorum kaç inç jant bu arabaya uyum sağlar
Yanağını küçültursem bir zararı olurmu arabaya vs hani fazla büyük jantlar arabayı zorluyor ya birde şu da var konforu bu konudan nasıl etkilenir205/65R16 16inc jant olur ama istersen 17inc takip lastiğin yanagini biraz kucultebilirsin. 16inc ufak kalir çünkü
Orijinal ne ise bana kalırsa onu kullanmak lazım..Yanağını küçültursem bir zararı olurmu arabaya vs hani fazla büyük jantlar arabayı zorluyor ya birde şu da var konforu bu konudan nasıl etkilenir
65 yanak zaten kalın bir yanak onu 60 ya da 55 yaparsanız hiç bişey olmaz. gidin bir jantcıya konusun hocam 17inc jantlara bak belki hic yanak kücültmeden de 17inc takabilirsiniz görmeden bişey diyemem. ama 65 yanagı 60 düşürünce bişey hissetmezsinizYanağını küçültursem bir zararı olurmu arabaya vs hani fazla büyük jantlar arabayı zorluyor ya birde şu da var konforu bu konudan nasıl etkilenir
Hocam ben şimdi bu arabaya 16 inç jant alayimmı yoksa gidip yanakları küçültüp 17 inç jant mı alayımAraba Transporter diyor ince yanağı ne yapacaksın
Konfor önemliyse kalın yalan iyidir, amortisör etkisi yapıyor. İnce yanakta sert olur üzer.Hocam ben şimdi bu arabaya 16 inç jant alayimmı yoksa gidip yanakları küçültüp 17 inç jant mı alayım
Benim için arabanın yorulmaması ve de konforun aynı şekilde fabrika çıkışı devam etmesini istiyorum.
Araç sıfır bu arada 2 ay önce bayiden teslim aldık
Peki görüntü açısından bariz bir fark olurmu ben internette pek bulamadım karşılaştırmaKonfor önemliyse kalın yalan iyidir, amortisör etkisi yapıyor. İnce yanakta sert olur üzer.
Ve de fabrika üstünde jant kapağı olaraktan gönderiyor biz lastik ebatı olan 16 ya da 17 inç çelik jant alacağızKonfor önemliyse kalın yalan iyidir, amortisör etkisi yapıyor. İnce yanakta sert olur üzer.
E yani ince yanak daha spor duruyor ama bu araba spor bir araba değil. Olay konforlu yolculuk.Peki görüntü açısından bariz bir fark olurmu ben internette pek bulamadım karşılaştırma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve de fabrika üstünde jant kapağı olaraktan gönderiyor biz lastik ebatı olan 16 ya da 17 inç çelik jant alacağız
Aynen öyle en iyisi 16 inçE yani ince yanak daha spor duruyor ama bu araba spor bir araba değil. Olay konforlu yolculuk.