Ritim Ustası
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,100
- İsim
- Mehmet Yılmaz
Anladım teşekkürler, ben tu tür şeylerden nefret ederim bende şans yok hiç o yüzden bu tür şeylere para yatırmam bu açılan sandıkların fiyatları aynı mı? Oyun sandık hediyesi veriyor mu hiç? Veriyorsa para ile satılan sandıkların aynısı mı? Bu konuyu açan arkadaş sen o bıçak için ne kadar para yatardın?Hocam cs 1999 tarihli bi oyun fps oyunlarının atası sayılır oyuncusu fazla bıçaklarında çıkma oranı %0.026 gibi bi oran ayrıca piyasada ucuz bıçaklarda var ve bu birazda bizim dolar kurumuzdan kaynaklı aşağıya ek olarak koydum yurtdışı fiyatını burdaki sorun tamamen bizim ekonomimizle alakalı tabii ki Blue Gem karambit (1.5m dolar teklif geldi bir tanesine ancak satılmadı) gibi über derecede pahalı skinler var onlarında sebebi dünyada eşsiz olmaları (blue gemlerin çoğunda ufak tefek fark var arada) örnek olarak ilk fotoğraftakinin halkası yarı mavi yarı sarı ikinci fotoğraftakinin halkası çoğunluk olarak sarı renkte yani kısa kesersem tr ekonomisi float değerleri ve nadirlikleri burda ön plana çıkıyor![]()
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca belki bi insana ilk açtığında verir belki 50000 TL yatırır hiç vermez o birazda şans işi