Neler Yeni

Bu Bilgisayarın Degeri Nedir 2.elde

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
arkadaşım cinerji den 50k ya 4070 super, 7800x3d, 6000mhz cl 30 ram ve yanlış hatırlamıyosam vento 850w vardı, anakart msi b650 ama hangisi hatırlamıyorum, ssd yi bilmiyom
( 1 ay falan oluyo )
Dediğin fiyata imkan yok kardo zaten 1 ay oluyor diye güncelleme sağlamışsın. Arada dediğin gibi indirimler olsada yayıncı ve partner indirimden dolayı düşüş yaşayabilir fakat bu düşüşü babasının hayrına sağlamıyorlar markalardan kısıpta sağlıyorlar. Yayıncı ve partner indiriminde x bir ürünün fiyatı 50k bandına düştüğünde o ürünü 50k olarak değerlendirmek uygun olmaz. Şuan baktığımızda böyle bir sistemin minimum 58k olduğunu görüyoruz ki özelleştirme yapıp fotodaki gibi daha markalı bir parçaları tercih ettiğimizde bu fiyat 60k üstüne çıkıyor. Her parçanın özenle güzelce seçilmiş bir sistemin 40k dan satılmasına gönlünüz nasıl karşılar bilemem elbette ama yazık günahtır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
Dediğin fiyata imkan yok kardo zaten 1 ay oluyor diye güncelleme sağlamışsın. Arada dediğin gibi indirimler olsada yayıncı ve partner indirimden dolayı düşüş yaşayabilir fakat bu düşüşü babasının hayrına sağlamıyorlar markalardan kısıpta sağlıyorlar. Yayıncı ve partner indiriminde x bir ürünün fiyatı 50k bandına düştüğünde o ürünü 50k olarak değerlendirmek uygun olmaz. Şuan baktığımızda böyle bir sistemin minimum 58k olduğunu görüyoruz ki özelleştirme yapıp fotodaki gibi daha markalı bir parçaları tercih ettiğimizde bu fiyat 60k üstüne çıkıyor.
sistem de 4070 super ve 7500f vardı fiyatı 35k dı, özelleştirme yaparak 50k ya geldi

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
sistem de 4070 super ve 7500f vardı fiyatı 35k dı, özelleştirme yaparak 50k ya geldi
Tek tek parçaları ekran görüntüsü olarak iletir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama lütfen ilandakine benzer olsun ilanda kullanılan 2tb ssd şuan piyasada 7k power 5k Anakart 7.5k sıvı soğutma 4.5k ram 5.5k bunları göz ardı edemeyiz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul

Ama lütfen ilandakine benzer olsun ilanda kullanılan 2tb ssd şuan piyasada 7k power 5k sıvı soğutma 4.5k bunları göz ardı edemeyiz
sistemi ben almadım knk nerden atıyım ekran görüntüsünü
Anakart MSI B650M B
Gpu modelini hiç hatırlamıyom
Ram Patriot Viper 2x16 patriot 6000mhz cl30
ssd 1tb ama onu da hatırlamıyom
7800x3d
kasa da deepcol ya da vento idi 850w

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
sistemi ben almadım knk nerden atıyım ekran görüntüsünü
Anakart MSI B650M B
Gpu modelini hiç hatırlamıyom
Ram Patriot Viper 2x16 patriot 6000mhz cl30
ssd 1tb ama onu da hatırlamıyom
7800x3d
kasa da deepcol ya da vento idi 850w
Hocam kıyaslandığın parçalar sence bir mi gözünü seviyim giriş seviyesi model koymuşlar sadece özellikleri aynı olsun markanın hiçbir önemi yok kafasındasınız Anakart arasında net 4k fark, ram arasında 1.5k , ssd arasında model belirtmemişsiniz ama hazır sistemde koyabilecekleri ssd tahmin ederek 3k burdan oynar , powerden 1.5k sıvı soğutma var 4.5k şimdi demek istediğim şu internette hazır sistem ile rastgele parçalarla sistem dizip fiyat belirlemek ne kadar doğru. Para kolay kazanılmıyor adam orda hazır sistemden örnek vererek belirtiyorum 50klık sistemi çekiyor markadan ve modelden kısılmış halde x kişisi de tek tek toplayarak kasayı şekillendiriyo tüm parçaları istediği halde daha kaliteli olsun diye. Şimdi 50k ya hazır sistem alan adam o sistemi 2.elden 40k ya satabilir ama tek tek toplayan adam satamaz. Düz mantık bakınca ama sonuçta 2 sistemde aynı dersiniz ama o işler öyle değil maalesef.

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal

Ama lütfen ilandakine benzer olsun ilanda kullanılan 2tb ssd şuan piyasada 7k power 5k Anakart 7.5k sıvı soğutma 4.5k ram 5.5k bunları göz ardı edemeyiz.
46 ya alayim mi bunu , hediye edicegim

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
Hocam kıyaslandığın parçalar sence bir mi gözünü seviyim giriş seviyesi model koymuşlar sadece özellikleri aynı olsun markanın hiçbir önemi yok kafasındasınız Anakart arasında net 4k fark, ram arasında 1.5k , ssd arasında model belirtmemişsiniz ama hazır sistemde koyabilecekleri ssd tahmin ederek 3k burdan oynar , powerden 1.5k sıvı soğutma var 4.5k şimdi demek istediğim şu internette hazır sistem ile rastgele parçalarla sistem dizip fiyat belirlemek ne kadar doğru. Para kolay kazanılmıyor adam orda hazır sistemden örnek vererek belirtiyorum 50klık sistemi çekiyor markadan ve modelden kısılmış halde x kişisi de tek tek toplayarak kasayı şekillendiriyo tüm parçaları istediği halde daha kaliteli olsun diye. Şimdi 50k ya hazır sistem alan adam o sistemi 2.elden 40k ya satabilir ama tek tek toplayan adam satamaz. Düz mantık bakınca ama sonuçta 2 sistemde aynı dersiniz ama o işler öyle değil maalesef.
knk kimse o sisteme gidip de 2.el de 45-50k vermez baya enayi olması lazım

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Enayilik bir durum yok her sistemin bi ederi vardır. Örneğin 4070super minimum 23.5k dan başlıyor 23.5k fiyata da 4070super sahibi olabilirsin fakat rog strix 4070 super şuan minimum 42 bin lira markaya ve kaliteyi satın alarakta 4070 süper sahibi olabilirsin. 42k verenler enayimi peki? tabii ki hayır daha kaliteli soğutması daha iyi bir kart almış oldular. Bunu örnek olarak söylemek istedim parça bazlı değilde marka model bazlı bakmak lazım. Yoksa en ucuz markalardan bu sistemi ben sana 49k ya kadar hatta zorlanırsa dahada düşük dizerim mesele bu değil.

Bu konuşma baya uzar gibi ben yatıyorum kardo hayırlı geceler iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
Enayilik bir durum yok her sistemin bi ederi vardır. Örneğin 4070super minimum 23.5k dan başlıyor 23.5k fiyata da 4070super sahibi olabilirsin fakat rog strix 4070 super şuan minimum 42 bin lira markaya ve kaliteyi satın alarakta 4070 süper sahibi olabilirsin. 42k verenler enayimi peki? tabii ki hayır daha kaliteli soğutması daha iyi bir kart almış oldular. Bunu örnek olarak söylemek istedim parça bazlı değilde marka model bazlı bakmak lazım. Yoksa en ucuz markalardan bu sistemi ben sana 49k ya kadar hatta zorlanırsa dahada düşük dizerim mesele bu değil.
knk sen gidip en üst model 4070 ti super mi alırsın yoksa orta seviye bir 4080 super mi? ( tek fark biri 60 diğeri 65 derece de çalışıyo xd )

Bu konuşma baya uzar gibi ben yatıyorum kardo hayırlı geceler iyi forumlar
bu mantıkla uzar knk, senin düşüncene göre kasaya ekstra fan takmak ekran kartından daha önemli

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ahmet Yıldırım
arkadaşım cinerji den 50k ya 4070 super, 7800x3d, 6000mhz cl 30 ram ve yanlış hatırlamıyosam vento 850w vardı, anakart msi b650 ama hangisi hatırlamıyorum, ssd yi bilmiyom
( 1 ay falan oluyo )
Ben 3-4 aydır sistem arayışındayım. Forumda 7/24 takılıyorum. Öyle bir sistem yok. Şu ana kadar kaliteli parçalarla en iyi 4070 süperli sistem 35k'ya vatanda satıldı. Asus dual olmasın gainward ekran kartı olsun bir de ryzen 7 7800x3d işlemciyle bir sistem 50k oluyorsa gen3 512 gb kalitesiz ssd, giriş seviye anakart, frisby kasa psu, ucuz bir hava soğutma ile zorlasan belki 50k ya öyle bir sistem alırsın. Sistem de ddr4 olursa belki. Bu sistem kaliteli bir sistem.

46 ya alayim mi bunu , hediye edicegim
Pazarlık yap bin lira falan bile düşürse iyi. Sistemde umarım sıkıntı yoktur.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
Ben 3-4 aydır sistem arayışındayım. Forumda 7/24 takılıyorum. Öyle bir sistem yok. Şu ana kadar kaliteli parçalarla en iyi 4070 süperli sistem 35k'ya vatanda satıldı. Asus dual olmasın gainward ekran kartı olsun bir de ryzen 7 7800x3d işlemciyle bir sistem 50k oluyorsa gen3 512 gb kalitesiz ssd, giriş seviye anakart, frisby kasa psu, ucuz bir hava soğutma ile zorlasan belki 50k ya öyle bir sistem alırsın. Sistem de ddr4 olursa belki. Bu sistem kaliteli bir sistem.

Pazarlık yap bin lira falan bile düşürse iyi. Sistemde umarım sıkıntı yoktur.
Demek ki yeterince takılmıyormuşsun. Pc özelliklerini ve fiyatını söyledim, gerisi malum

The Semih

80+ Gold
anakart : Msi B650 GAMING PLUS WIFI AMD

işlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D

ekran kartı : Asus dual rtx 4070

ram : corsair 2x16 6000mhz cl30 amd expo

ssd : mp600 2tb

Hdd: 2 tb

kasa : gamepower warcry atx 6

sogutucu : H150 corsair

psu : NZXT C850

@KYLORIN90 @Thorcuk bi bakabilir misiniz
Diğer parçaları bilmiyorumda 7800X3D nin ikinci elde 15K olduğunu biliyorum •KoRkMaZ• :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom