Para varsada zorlamasına gerek yok ki Ne amaçlı kullanıcaksın internete gircek laptop al 8 gb ramli yeter sanadurumun varsa eğer bence en iyisi için sona kadar zorlamak lazım. yoksa zaten sınırını bilirsin.
amacına göre değişir zaten. ben üniversite ve oyun için laptop aldrıdım geçen yıl 600 olanı bu yıl maalesef 9.7k ya aldım.Para varsada zorlamasına gerek yok ki Ne amaçlı kullanıcaksın internete gircek laptop al 8 gb ramli yeter sana
Bencede bazıları var ``Abi Watch_Dogs 2 indirime girmiş pc almalıyım GTA indirime girdiğinde 1-2 hafta içinde PC almak için kendini yırtanlar vardı bi oyun için değmezzz``ihtiyaca göre değişir bütçe ama zorlamaya gerek yok tabi ki bu yıl en düşük sistem fiyatı 2k o da apu
hocam bende 12 yaşındayım 8bin lira param oldu 3bin liraya babam monitör alıcak kalan 8bin lirayı babamın verdiği harçlıkları harcamayarak buldum çok saçma iş yapıyorlar benceaslında genel olarak bu fenomenlerin bir suçu çoluk cocuk büyüme çağında görüyor doğal olarak sahip olmak istiyor anne babanın burnundan gettirip aldırıyor o bilgisayarı eğer burda öyle bi arkadaşımız bu yazıyı okuyosa ona tavsiyem ailesini zora sokmaması çünkü yeri gelir anne baban sırf sen mutlu ol deyip aynı hırkayı yıllarca giymek zorunda kalır lütfen anne babaları böyle zora sokmayın
ve oyundan kazandığım paraylahocam bende 12 yaşındayım 8bin lira param oldu 3bin liraya babam monitör alıcak kalan 8bin lirayı babamın verdiği harçlıkları harcamayarak buldum çok saçma iş yapıyorlar bence
Aynen zaten msi bi mouse al kaydet onu 25dolar steam kodu niye zorluyon kendini 5k verceğne 100tl verBencede bazıları var ``Abi Watch_Dogs 2 indirime girmiş PC almalıyım GTA indirime girdiğinde 1-2 hafta içinde PC almak için kendini yırtanlar vardı bi oyun için değmezzz``
Adam ne demiş, forum niye görüp duyacak? Abartmayalım arkadaşlar. Evettt kelimesinin doğru yazılışı da "Evet" şeklinde.Evettt evettt kessinlikle bunları bütün forumun görmesi duyması lazım bence