Neler Yeni

Bu doğru değildir umarım

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Valla bu iş birazda bütçeye bakıyor, bütçe yoksa tabii ki zorlamayın ailelerinizi onlarda emin olun her anne baba gibi ister oğluna en kral pc yi almayı ancak ekonomisi malesef L E Ş bir ülkede yaşıyoruz, adam akıllı oyun oynatan sistemler 3K dan başlıyor, yani diyeceğim şuki durumunuz varsa alın tabii ki oynayın ancak yoksa zorlamanında alemi yok pc her şey değil olmasada yaşanılır.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
durumun varsa eğer bence en iyisi için sona kadar zorlamak lazım. yoksa zaten sınırını bilirsin.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
durumun varsa eğer bence en iyisi için sona kadar zorlamak lazım. yoksa zaten sınırını bilirsin.
Para varsada zorlamasına gerek yok ki Ne amaçlı kullanıcaksın internete gircek laptop al 8 gb ramli yeter sana

Mete .

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan
ihtiyaca göre değişir bütçe ama zorlamaya gerek yok tabi ki bu yıl en düşük sistem fiyatı 2k o da apu :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Para varsada zorlamasına gerek yok ki Ne amaçlı kullanıcaksın internete gircek laptop al 8 gb ramli yeter sana
amacına göre değişir zaten. ben üniversite ve oyun için laptop aldrıdım geçen yıl 600 olanı bu yıl maalesef 9.7k ya aldım.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ihtiyaca göre değişir bütçe ama zorlamaya gerek yok tabi ki bu yıl en düşük sistem fiyatı 2k o da apu :)
Bencede bazıları var ``Abi Watch_Dogs 2 indirime girmiş pc almalıyım GTA indirime girdiğinde 1-2 hafta içinde PC almak için kendini yırtanlar vardı bi oyun için değmezzz``

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
aslında genel olarak bu fenomenlerin bir suçu çoluk cocuk büyüme çağında görüyor doğal olarak sahip olmak istiyor anne babanın burnundan gettirip aldırıyor o bilgisayarı eğer burda öyle bi arkadaşımız bu yazıyı okuyosa ona tavsiyem ailesini zora sokmaması çünkü yeri gelir anne baban sırf sen mutlu ol deyip aynı hırkayı yıllarca giymek zorunda kalır lütfen anne babaları böyle zora sokmayın
hocam bende 12 yaşındayım 8bin lira param oldu 3bin liraya babam monitör alıcak kalan 8bin lirayı babamın verdiği harçlıkları harcamayarak buldum çok saçma iş yapıyorlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende 12 yaşındayım 8bin lira param oldu 3bin liraya babam monitör alıcak kalan 8bin lirayı babamın verdiği harçlıkları harcamayarak buldum çok saçma iş yapıyorlar bence
ve oyundan kazandığım parayla :D

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Çok üzülüyorum ya. Çocuğunun istediğini alamayıp suçluluk duygusuna girip intihar eden babalar var. Allah kimsenin ailesine böyle bir şey vermesin. Her aile ister çocuğunun istediğini almak ama imkanlar dahilinde. O yemez size yedirir. Siz aç kalmayın diye kendileri aç kalır. Ah keşke herkes istediğini alabilse ama hayat buna izin vermiyor. Kimisi yemek tuzlu olmuş diye şikayet eder, kimisi çöpten yemek bulur ona sevinir. Ah ah ne diyeyim. Allah sağlık ve huzur versin. Bu ikisi olmasa dünya senin olsa ne olur?

Mete .

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan
Bencede bazıları var ``Abi Watch_Dogs 2 indirime girmiş PC almalıyım GTA indirime girdiğinde 1-2 hafta içinde PC almak için kendini yırtanlar vardı bi oyun için değmezzz``
Aynen zaten msi bi mouse al kaydet onu 25dolar steam kodu niye zorluyon kendini 5k verceğne 100tl ver

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen zaten msi bi mouse al kaydet onu 25dolar steam kodu niye zorluyon kendini 5k verceğne 100tl ver
Evettt evettt kessinlikle bunları bütün forumun görmesi duyması lazım bence

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Evettt evettt kessinlikle bunları bütün forumun görmesi duyması lazım bence
Adam ne demiş, forum niye görüp duyacak? Abartmayalım arkadaşlar. Evettt kelimesinin doğru yazılışı da "Evet" şeklinde.

Top Bottom