firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Hayırlı olsun, güzel seçim.G102 ile beraber aldım bakalım, tahmini teslim 9 ekim diyor
Hayırlı olsun, güzel seçim.G102 ile beraber aldım bakalım, tahmini teslim 9 ekim diyor
İlk geldiğinde çok koku oldu mu?Ben kullanıyorum memnunum.
Teşekkür ederimHayırlı olsun, güzel seçim.
İnşallah bende memnun kalırım, G102 ile beraber kullanacağımaynısını kullanıyorum çok güzel
Çok fazla koku oldu mu ilk geldiğinde?Kullanıyorum, çok memnunum.
Hayır, kötü yorumlarda gördüğüm hiçbir durumla karşılaşmadım.Çok fazla koku oldu mu ilk geldiğinde?
insatgram : yazılım kafasıhttps://www.hepsiburada.com/realx-70x30cm-dunya-haritasi-desenli-mouse-pad-p-HBV00000UQM50 bu mousepad i almayı düşünüyorum ama mouse u kullanırken sıkıntı çıkarır mı? Veya hepsiburada üzerinden başka önerdiğiniz var mı 30 TL ye?
Ben de o kötü yorumlar yüzünden alıp almamak arasında kaldım, sonra baktım bu fiyata en iyisi bu gibi, birde bu konuya olumsuz bir yorum gelmediği için aldım. İnşallah bende de bir sorun olmazHayır, kötü yorumlarda gördüğüm hiçbir durumla karşılaşmadım.
Bu arada seninkinin markası Realx, bendekinin markası Appa.Ben de o kötü yorumlar yüzünden alıp almamak arasında kaldım, sonra baktım bu fiyata en iyisi bu gibi, birde bu konuya olumsuz bir yorum gelmediği için aldım. İnşallah bende de bir sorun olmaz
Appa olanı mı Realx olanı mı kullanıyorsunuz?aynısını kullanıyorum çok güzel
razer değil orazerın var aynı boyutlarda 30tl olmuş zamanında çok daha uyguna almıştım onu öneririm