Neler Yeni

bu evin aidati kaç tl tutar?

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Dedemin müstakil evi var. Fakat son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor. Başka insanlara bakıyorum, evlerinde doğalgaz yok aidatı 1000 tl civarı. Bizim evde her katta doğalgaz var. Bir yatak odası, bir salon, bir mutfak 2 tanede ayrı oda var. Fakat dedem bu evi 800 TL kiraya veriyor. Merkeze o kadar uzak bir yer değil hatta evin hemen yanında anaokulu ve diğer yanında ilk ve orta okul var. İzmirde böyle bir evi bu fiyata kiraya vermesi mantıklı mı? Değilse kaç tl ye kiraya vermesi mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedemin müstakil evi var. Fakat son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor. Başka insanlara bakıyorum, evlerinde doğalgaz yok aidatı 1000 TL civarı. Bizim evde her katta doğalgaz var. Bir yatak odası, bir salon, bir mutfak 2 tanede ayrı oda var. Fakat dedem bu evi 800 TL kiraya veriyor. Merkeze o kadar uzak bir yer değil hatta evin hemen yanında anaokulu ve diğer yanında ilk ve orta okul var. İzmirde böyle bir evi bu fiyata kiraya vermesi mantıklı mı? Değilse kaç TL ye kiraya vermesi mantıklı?
Eklemeyi unuttum, 2 tane tuvalet var. biri alaturka, biri alafranga tuvalet. alafranga olanda duş yeri var. ikisindede el yıkama yeri var.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dedemin müstakil evi var. Fakat son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor. Başka insanlara bakıyorum, evlerinde doğalgaz yok aidatı 1000 TL civarı. Bizim evde her katta doğalgaz var. Bir yatak odası, bir salon, bir mutfak 2 tanede ayrı oda var. Fakat dedem bu evi 800 TL kiraya veriyor. Merkeze o kadar uzak bir yer değil hatta evin hemen yanında anaokulu ve diğer yanında ilk ve orta okul var. İzmirde böyle bir evi bu fiyata kiraya vermesi mantıklı mı? Değilse kaç TL ye kiraya vermesi mantıklı?

Eklemeyi unuttum, 2 tane tuvalet var. biri alaturka, biri alafranga tuvalet. alafranga olanda duş yeri var. ikisindede el yıkama yeri var.
Aidat ne alaka? Ayrıca evi incelemeden nereden bilelim ne kadar edeceğini?

123kral14

80+ Silver
Hocam aidat değil de fatura olmasın o ya da bandrol?

DeH$et

80+ Silver
Hocam eğer ev anlattığımız gibiyse ve yeni kiraya veriliyorsa 800 az evt. Ama 5-10sene önce kiraya verdiyseniz normal.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Hocam aidat şey değil mi asansör bakımı fln para veriyorsunuz apartman başkanına

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aidat? Kira? Aidat derken kirayı mı kast ettin?
kira

Hocam aidat şey değil mi asansör bakımı fln para veriyorsunuz apartman başkanına
Hocam eğer ev anlattığımız gibiyse ve yeni kiraya veriliyorsa 800 az evt. Ama 5-10sene önce kiraya verdiyseniz normal.
Hocam aidat değil de fatura olmasın o ya da bandrol?
Aidat? Kira? Aidat derken kirayı mı kast ettin?
Aidat ne alaka? Ayrıca evi incelemeden nereden bilelim ne kadar edeceğini?
Kira*

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
dedem üsküdar'da ki bahçeli evini şuan 750tl'ye kiraya vermiş durumda ev 3+1 salonu aşırı geniş 1 banyo 1 tuvalet var mutfağı ve salonu gerçekten apartman dairelerine kıyasla aşırı geniş kalıyor o bu evin kirası biraz eski olduğu için 1200tl gibi bir fiyata çıkar diye düşünüyorum garajı var arka bahçesi var vb.
hayvan bakmak içinde ideal tam bir aile evi ama evin dış makyajı yok gibi bir şey yani durum sizde de aynıysa 800tl tabi az şehirden şehire de değişiklik gösteriyor.
Bahsettiğim ev kentsel dönüşüm alanında şuan apartman yapılacak yazık olacak doğduğum eve. Bari kirasını düzgün alsalardı

DeH$et

80+ Silver
dedem üsküdar'da ki bahçeli evini şuan 750tl'ye kiraya vermiş durumda ev 3+1 salonu aşırı geniş 1 banyo 1 tuvalet var mutfağı ve salonu gerçekten apartman dairelerine kıyasla aşırı geniş kalıyor o bu evin kirası biraz eski olduğu için 1200tl gibi bir fiyata çıkar diye düşünüyorum garajı var arka bahçesi var vb.
hayvan bakmak içinde ideal tam bir aile evi ama evin dış makyajı yok gibi bir şey yani durum sizde de aynıysa 800tl tabi az şehirden şehire de değişiklik gösteriyor.
Bahsettiğim ev kentsel dönüşüm alanında şuan apartman yapılacak yazık olacak doğduğum eve. Bari kirasını düzgün alsalardı
Üsküdar da o ev için 750tl az. Şuan bostaysa taşınabiliriz 😀

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
10 yıllık kiracımız var dedemin dediğine göre hiç bir ay 1 gün bile kirayı aksatmadığı için o kadar ucuza veriyormuş adama

üsküdar da 1200 tl'ye baraka veriyorlar bizimkisi 3+1 bahçeli geniş ferah evi 750tl'ye veriyor sonra bu adamlar oy kullanıyor :blobdance:

DeH$et

80+ Silver
10 yıllık kiracımız var dedemin dediğine göre hiç bir ay 1 gün bile kirayı aksatmadığı için o kadar ucuza veriyormuş adama
Ben de Üsküdar da oturuyorum bahçelievler de. Ve 10-11 yıldır burada oturduğumuz için çevre binaların yarı fiyatına oturuyoruz. Sizin ki yarı fiyatın da yarısı :/

Top Bottom