Rutherr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 205
- İsim
- İlhan Mert
- İlgilendiği Kategoriler
- Minecraft ve Speedrun
- ilhanxmert
- Steam
- ilhanxmert
- Discord
- liluziilhxn#2013
Dedemin müstakil evi var. Fakat son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor. Başka insanlara bakıyorum, evlerinde doğalgaz yok aidatı 1000 tl civarı. Bizim evde her katta doğalgaz var. Bir yatak odası, bir salon, bir mutfak 2 tanede ayrı oda var. Fakat dedem bu evi 800 TL kiraya veriyor. Merkeze o kadar uzak bir yer değil hatta evin hemen yanında anaokulu ve diğer yanında ilk ve orta okul var. İzmirde böyle bir evi bu fiyata kiraya vermesi mantıklı mı? Değilse kaç tl ye kiraya vermesi mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemeyi unuttum, 2 tane tuvalet var. biri alaturka, biri alafranga tuvalet. alafranga olanda duş yeri var. ikisindede el yıkama yeri var.Dedemin müstakil evi var. Fakat son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor. Başka insanlara bakıyorum, evlerinde doğalgaz yok aidatı 1000 TL civarı. Bizim evde her katta doğalgaz var. Bir yatak odası, bir salon, bir mutfak 2 tanede ayrı oda var. Fakat dedem bu evi 800 TL kiraya veriyor. Merkeze o kadar uzak bir yer değil hatta evin hemen yanında anaokulu ve diğer yanında ilk ve orta okul var. İzmirde böyle bir evi bu fiyata kiraya vermesi mantıklı mı? Değilse kaç TL ye kiraya vermesi mantıklı?