Neler Yeni

Yardım Bu fan anakartima uygun mu???

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
https://ty.gl/sli2cudlul bu fani aldım bende de Gigabyte h610m h ddr4 var buna uygun mı üst tarafa takmak istiyorum da bu arada tahliye fani olarak ayarlamak istiyorum nasılsın bir yol ayarlamam lazım

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Baran Kut
Egzoz fanın nasıl ayarlanmışsa arka üst tarafa gelecek şekilde montajını yap. Kablo geçirilmiş tarafı anakarta doğru baksın. Öne bakan tarafını kasanın içine doğru bakacak şekilde monte et kısacası. Montaj için kasa vidaların vs. var dimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartına uygunluk durumu kılavuzuna göre belli olur. Eğer fanı takacağın slotlar dolmuşsa (ki sanmıyorum doldurduğunu) kasa fanlarını birleştirecek dönüştürücü almak zorundasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Egzoz fanın nasıl ayarlanmışsa arka üst tarafa gelecek şekilde montajını yap. Kablo geçirilmiş tarafı anakarta doğru baksın. Öne bakan tarafını kasanın içine doğru bakacak şekilde monte et kısacası. Montaj için kasa vidaların vs. var dimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartına uygunluk durumu kılavuzuna göre belli olur. Eğer fanı takacağın slotlar dolmuşsa (ki sanmıyorum doldurduğunu) kasa fanlarını birleştirecek dönüştürücü almak zorundasın.
İptal ettiler ya eyvallah usta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,510
Üyeler
161,715
Son üye
onurkarabulut
Top Bottom