bende öyle düşünüyorum ama acil ihtiyacım var dedi birde 1 yıl garantisi var diyor dünden beri aklımda bu fiyata bu nasıl diyeArızalı falan olabilir. Kesinlikle kimse bu fiyata satmaz
aynı ildeyimdostum böyleleri genelde dolandırıcı oluyor.
hatta şey diyorlar işte askerlik yok cart curt
aynı ilde değilsen bakma bile
Yanına birilerini al babani felan git test et çök öyle durum var ise. Dolandırıcı ise sattım derbende öyle düşünüyorum ama acil ihtiyacım var dedi birde 1 yıl garantisi var diyor dünden beri aklımda bu fiyata bu nasıl diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı ildeyim
Aynı ildeysen hemen alıcıyım peşin param var, bilindik bir awmde buluşun alın, yaşıj küçükse bir büyük de yanında olsun testleri de yapbende öyle düşünüyorum ama acil ihtiyacım var dedi birde 1 yıl garantisi var diyor dünden beri aklımda bu fiyata bu nasıl diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı ildeyim
Fiyat fazla düşük değil mi hocamSizce bu laptop nasıl alınır mı Alıntıyı görüntüle
bu konu ile alakalı değil ama imzandaki klavyeden almak istiyorum kullanımı nasıl?Bu fiyata çok zor dolandırıcı olabilir ama test yapıp alabilirsin ama mutlaka yanında birini götür
forum.donanimarsivi.com
bu konu ile alakalı değil ama imzandaki klavyeden almak istiyorum kullanımı nasıl?