Bu fiyata Asus TUF laptop?

dostum böyleleri genelde dolandırıcı oluyor.
hatta şey diyorlar işte askerlik yok cart curt
aynı ilde değilsen bakma bile

Arızalı falan olabilir. Kesinlikle kimse bu fiyata satmaz
bende öyle düşünüyorum ama acil ihtiyacım var dedi birde 1 yıl garantisi var diyor dünden beri aklımda bu fiyata bu nasıl diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum böyleleri genelde dolandırıcı oluyor.
hatta şey diyorlar işte askerlik yok cart curt
aynı ilde değilsen bakma bile
aynı ildeyim

bende öyle düşünüyorum ama acil ihtiyacım var dedi birde 1 yıl garantisi var diyor dünden beri aklımda bu fiyata bu nasıl diye

aynı ildeyim
Yanına birilerini al babani felan git test et çök öyle durum var ise. Dolandırıcı ise sattım der 🙂

Bu fiyata çok zor dolandırıcı olabilir ama test yapıp alabilirsin ama mutlaka yanında birini götür

aynı ildeyim
Aynı ildeysen hemen alıcıyım peşin param var, bilindik bir awmde buluşun alın, yaşıj küçükse bir büyük de yanında olsun testleri de yap

Aynı şehirdeyseniz furmark testi ve ölü piksel testi yapın, bu fiyata ya tamir görmüş satıyordur ya da acil paraya ihtiyacı falan vardır. Testlerini yapıp öyle alın bence.

Elden test edip alın tabii eğer satmadıysa...

almıyacaksan ben alıyım 4 gün olmuş satılması lazımdı direk elden al kaçırma Bursa dan sa ben alayim dediğim gibi :)

bu konu ile alakalı değil ama imzandaki klavyeden almak istiyorum kullanımı nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,710
Üyeler
185,931
Son üye
a517
Geri