temiz görünüyor uğraşmak ta istemedim sistemin performans videolarini da izledim yeterli gibiUğraşmak istemezsen alınabilir. Fakat tek tek toplasan bu fiyata 5600 b550 8x2 500gb m2 kasa psu sıfır sistem alınabilir. Sadece ekran kartını 2. el alırsın.
Alınır ama biraz daha araştır bence, işlemci i5 12400F olsaydı kaçırma derdim (benim düşüncem).kaça alınır 16 yazmış 15500 e pazarlık yapar mı yaparsa iyi mi fiyat ?
15500Bütçeniz nedir bende araştırma yapabilirim.
hocam bu rx6600 o xt modeli hem pek onermiyorlar şöyle düşündüm 15 500 e onu almak daha mantikli dediğine bakilirsa saticinin sadece 2 ay kullanmis testlerinide yaparim felan yazmis bilemiyorum kararsizimEkran kartı ne olduğu belli değil geçmişi açısından, ben olsam İtopya'dan RX6600 sıfır sistem alırdım. World ve Axess'e peşin fiyatına 3 taksit de var mis gibi. Hiç uğraşma 2.el ile. https://www.itopya.com/kaiser-6-v2-...al-v2-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-_h27043
Anakart harici kutu garanti fatura yok demiş. Yani tüm ürünlerin garantisi bitik. Ekran kartı da muhtemelen en az 3 yıllık. İlanlarda dürüst insan mı kaldı da 2 ay kullandım dediğine inanıyorsun 15 bin liraya daha iyi kasalar var 2.elde. Ama senin yerinde olsam sıfır alırdım kafam rahat olurdu. 3 taksitle sıfır kasa almak varken 20-30 fps fazla almak için garantisi bitik böyle kasa alınmaz. Kazıklanmak istiyorum derseniz alın. Ben bilgisayar piyasasındayım, sistem güzel ama ederi bu değil.15500
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu rx6600 o xt modeli hem pek onermiyorlar şöyle düşündüm 15 500 e onu almak daha mantikli dediğine bakilirsa saticinin sadece 2 ay kullanmis testlerinide yaparim felan yazmis bilemiyorum kararsizim
teşekkürler hocamben sahibinden e ufaktan baktımda senin atığın sistem iyi bence fiyatlar uçuk düzgün bişi bulamadım pek sen bence bu sisteme kaçırma al derim.
yani hocam dediğiniz gibi dürüstlük açısından bilemem ama dediği gibiyse danıştığım herkes alinır dedi 2. el olarak bundan başka sahibinden uzerinden önerebileceğiniz bir sistem varmıdır?Anakart harici kutu garanti fatura yok demiş. Yani tüm ürünlerin garantisi bitik. Ekran kartı da muhtemelen en az 3 yıllık. İlanlarda dürüst insan mı kaldı da 2 ay kullandım dediğine inanıyorsun 15 bin liraya daha iyi kasalar var 2.elde. Ama senin yerinde olsam sıfır alırdım kafam rahat olurdu. 3 taksitle sıfır kasa almak varken 20-30 fps fazla almak için garantisi bitik böyle kasa alınmaz. Kazıklanmak istiyorum derseniz alın. Ben bilgisayar piyasasındayım, sistem güzel ama ederi bu değil.
attığın sistemde rx6600 var ilan da '' xt modeli var aralarında fps farkı olur ama dediğiniz gibi sıfır almak daha mantıklı.Bunu al daha iyi. 6 çekirdekli işlemci. En azından sıfır ve garantili bilgisayar.