Bu fiyata daha iyi laptop var mı? (63bin bütçe)

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Bütçe
63000
şimdi her laptop alan kişiye sorulan o mistik soruyu sorucam. laptop almak zorunda mısın yoksa masa üstü alma ihtimalin var mı

65 bin tl ye 9070xt li yada 5070 lisi sistem dizersin bu arada. Ki alacagin butun laptoplardan daha iyi olacak.

araştırmalarım sonucu ekran kartı ve işlemci arasında bütçeme göre en iyisi bu çıktı

4070 105w var ve i7 13700hx

daha iyisi var mı?
Hocam genel olarak monster ürünlerindeki yetersiz kalite kontrol sebebiyle, ben çevremde kimseye aldırmıyorum. Eğer oyun oynamak için alacaksanız, işlemcinizin ne olduğunun çok bir önemi yok 2 dk kısa bir gezintiyle https://amzn.eu/d/8JJ2qCm cihazını buldum. 13knız cebinizde kalır ve %5 performans kaybı yaşamazsınız. Eğer nakit olarak alma gücünüz varsa ikinci elden 55 - 65k arası 4080li laptop almanızı öneririm. Verdiğiniz paranın karşılığını kat kat performans olarak almış olursunuz. Ama 4070li bir makineye özellikle monstera bu kadar para vermek mantıklı değil hocam.

Monster alınmaz

65 bin tl ye 9070xt li yada 5070 lisi sistem dizersin bu arada. Ki alacagin butun laptoplardan daha iyi olacak.
5060ti 16gb sistemim ve Ps5 pro var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o yüzden sordum ya ben. belki adam çok seyahat eden biri, belki üniversite için alıyor. ama normal evde oyun içi alıyorsa kasa önericektim bende
Oyuncu sistemim ve konsolum var. İş için alacaktım

4070 daha iyi değil mi düz 5060dan?

ha iş içinse asla oyun bilgisayarı bakma ofis bilgisayarları var, daha çok işini görür. veya biraz lüks olsun blander falan fistan diyosan mac o işler için

4070 daha iyi değil mi düz 5060dan?
Hocam ne işle uğraşıyorsun Ona göre bir şey önerelim.

Geri