Neler Yeni

Bu Fiyata Daha İyi Monitör Varmı?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Merhabalar bu monitoru almayı dusunuyorum 3 binden 4 bine kadar neredeyse tum monitorleri ozellik bakımından inceledim ve sanırsam en dolusu bu :D. kacırdıgım bir nokta varmı biraz daha koy şunu al dediginiz bir monitor varmıdır? butcede bi sorunum yok ama fiyatına cok cok degmedigi surece 3500 u gecmeye niyetim yok. teşekkürler. şuan fiyat 3400

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,730
İsim
Yavuz
Burda 1 tık daha uygun.

Bu modellerde var.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o modelleride inceledim ekran ozelligi bakımından attıgım monitor daha iyi. eksikleri hdr, ayarlanabilir yukseklik ve kontrast ozelligi gibi biseydi sanırsam bunlar haric hersey var sanırsam

QRuder

80+ Silver
allah için şu n11 den bir link atmayın hele teknolojik alet alınıyorsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer in yeni bi monitörü çıktı çıkış fiyatı 3500TL ,şuan piyasa fiyatı ne bilmiyorum 0.5ms 165hz IPS 27 İNÇ araştır model bilmiyorum marka Acer

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte G24F-2 bulamıyorsan ki çok zor Asus al geç.
o modelde gsync yok diye biliyorum

allah için şu n11 den bir link atmayın hele teknolojik alet alınıyorsa

Acer in yeni bi monitörü çıktı çıkış fiyatı 3500TL ,şuan piyasa fiyatı ne bilmiyorum 0.5ms 165hz IPS 27 İNÇ araştır model bilmiyorum marka Acer
baktım bulamadım hocam

bu attıgım modelde ghosting sorunu varmış sanırsam. bilgisi olan varmı

Stamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İrtegün
+bende almayı düşünüyorum

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Merhabalar bu monitoru almayı dusunuyorum 3 binden 4 bine kadar neredeyse tum monitorleri ozellik bakımından inceledim ve sanırsam en dolusu bu :D. kacırdıgım bir nokta varmı biraz daha koy şunu al dediginiz bir monitor varmıdır? butcede bi sorunum yok ama fiyatına cok cok degmedigi surece 3500 u gecmeye niyetim yok. teşekkürler. şuan fiyat 3400

Aynı şekilde monitör arayışındayım f/p olarak ilk sırada geliyor banada.Nays ile 250tl daha ucuz olmasıda güzel.
Monitöre 3kdan fazla verme taraftarı değilim ama malum şartlarda mecbur gibiyiz.
Başka bir alternatif varsa bakalım

Top Bottom