Neler Yeni

Bu forum niye aktif değil

şahin doğan

80+ Platinum
Bu forumda bilgisi olan insanlar baya azaldı. 2022'den sonra çoğu kişi bıraktı azalttı vs vs. Aktiflik var ama kalite azaldığından (bana göre) görünen aktiflikte azaldı. Bende yavaş yavaş bu forumu bırakıyor gibiyim, çalışmaktan çok zamanım olmasa bile forumlarda zaman geçirmeyi sevmeme rağmen burada düzgün bir ortam bulamıyorum.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Eren
Bu forumda bilgisi olan insanlar baya azaldı. 2022'den sonra çoğu kişi bıraktı azalttı vs vs. Aktiflik var ama kalite azaldığından (bana göre) görünen aktiflikte azaldı. Bende yavaş yavaş bu forumu bırakıyor gibiyim, çalışmaktan çok zamanım olmasa bile forumlarda zaman geçirmeyi sevmeme rağmen burada düzgün bir ortam bulamıyorum.
bende bu aralar sorularıma cevap bulamamaya başladım burda takılmayı seviyorum canım sıkıldıkça giriyorum fakat ortam yok dediğiniz gibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,493
İsim
uwu
Bırakma hocam bilgili hocalara ihtiyacımız var
(Bunu derken ben bile artık günde max 4 mesaj yazıyor oda cevaplanmamış bir konu ise)

Ben sonradan geldim ama 2022 nin sonu baya aktif oldum 2023 teki gibi ama cidden eskiden yeni konularda hep gold-plat-titanyum üyeler varken şuan bronz ve 0-500 arası mesajı olan üyeler var..

şahin doğan

80+ Platinum
(Bunu derken ben bile artık günde max 4 mesaj yazıyor oda cevaplanmamış bir konu ise)

Ben sonradan geldim ama 2022 nin sonu baya aktif oldum 2023 teki gibi ama cidden eskiden yeni konularda hep gold-plat-titanyum üyeler varken şuan bronz ve 0-500 arası mesajı olan üyeler var..
Aslında bırakmakta istemiyorum ama aktif olmakta istemiyorum. Eskiden aktiflik olduğundan yaptığım testleri, çektiğim fotoğrafları vs paylaşmaktan keyif alırdım. Şu an o aktifliği göremediğimden pek paylaşasım gelmiyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,493
İsim
uwu
Aslında bırakmakta istemiyorum ama aktif olmakta istemiyorum. Eskiden aktiflik olduğundan yaptığım testleri, çektiğim fotoğrafları vs paylaşmaktan keyif alırdım. Şu an o aktifliği göremediğimden pek paylaşasım gelmiyor.
bende aynı durumdayım , hatta ekim ayında karar vermiştim bırakacağım diye ama yine elim kayıp giriyorum

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
1
aynı şekilde bi konunun altında 20 tane yanlış yorum-bilgilendirme oluyor bi sonuca varmıyor ama bende soğudum

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Cevap kolay aslında; saçma sapan konular açılıyor, açılan güzel konulara ilgi yok, meraklı insanlar yok sadece adam yeni oyunlarda yüksek fps alma peşinde, şunu almalı mıyım bunu öpmelimiyim yok onu dürtmelimiyim'den öte geçmiyor konular. Eskiden takip ettiğim gibi değil forumlar ben üye değildim ama konuları takip ediyordum ihtiyacım olan konuyu araştırıp buluyordum şimdi adam canı sıkılınca konu açıyor. 24 yaşındayım insanlara belki faydam olur sohbet ederim diye girdim ama sarmıyor.

Onurkotlutok05

80+ Gold

Da forum hahahaha ban olayı sadece kalanlar anlar maalesef

Top Bottom