Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Hocam Xbox çok pahalı 9. Nesil kolları 2kBu fiyata alınmaz az daha ekler xbox almaya calışırdım
hocam 2.el xbox gamepad alın daha tatmin eder bende dün aldım hiçbir sıkıntısı falanda yokBuna benzer bir konu açmıştım ama emin olmak için tekrar sormak isterdim bu MSI ın gc 30 V2 modeli alınır mı
200-300 ekle Xbox kolu alBuna benzer bir konu açmıştım ama emin olmak için tekrar sormak isterdim bu MSI ın gc 30 V2 modeli alınır mı
Hocam bu kötü mü ki attığım anlamadım ben200-300 ekle Xbox kolu al
DS4 Windows lazım hocamOrjinal ps4 kolu alsak tak çalıştır oluyor mu oyunlarda ?
Kaça aldınız hocamhocam 2.el xbox gamepad alın daha tatmin eder bende dün aldım hiçbir sıkıntısı falanda yok
kötü değilde deymezHocam bu kötü mü ki attığım anlamadım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
DS4 Windows lazım hocam
Değil hocam incelemelerine bak istersen iki kolun daHocam bu kötü mü ki attığım anlamadım ben
DS4 Windows lazım hocam
4 gun once xbox 9. nesil bu fiyataydı 300 daha koy xbox alBuna benzer bir konu açmıştım ama emin olmak için tekrar sormak isterdim bu MSI ın gc 30 V2 modeli alınır mı
Hocam benim kafam çok karıştı ne yapmam lazım anlamadım ben 2. El Xbox mu alayım yanikötü değilde deymez
ben 8.nesil aldım ve ilk kez xbox gamepad kullanıyorum dün geldi kargodan aşırı derece memnunum beklediğimin çok üstünde 800tlye aldım hocamHocam bu kötü mü ki attığım anlamadım ben
DS4 Windows lazım hocam
Kaça aldınız hocam
Hocam teknosaya gittim 2k dedi çalışan4 gun once xbox 9. nesil bu fiyataydı 300 daha koy xbox al