Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu iki kasadan hangisi daha iyi?

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Hayırlı forumlar arkadaşlar bu sisteme bakıyorum Itopya'da sistem var RTX 3060 ama yüksek ihtimalle ben alana kadar biter stok o yüzden bu sisteme bakıyorum. Sorum şu özelleştirme kısmında 0TL fark ile kasayı değiştire biliyoruz ama birisi tempered diğeri mesh. Kasa full delikli olduğu için nasıl mesh olabilir diye düşünüyorum.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Mesh demek zaten kasanın delikli olması demek. Tempered Glass olan modelde sadece bir tarafında cam var diğer yerleri Mesh.
Full Mesh olan kasada ise cam yok cam olan yerde mesh. tabii ki toz filtresi olması önemli Mesh kasalarda.
Mesh Kasalarda Hava sirkülasyonu çok daha iyi olur.(Kasanın Modelinden modeline göre de değişebilir.)

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesh demek zaten kasanın delikli olması demek. Tempered Glass olan modelde sadece bir tarafında cam var diğer yerleri Mesh.
Full Mesh olan kasada ise cam yok cam olan yerde mesh. tabii ki toz filtresi olması önemli Mesh kasalarda.
Mesh Kasalarda Hava sirkülasyonu çok daha iyi olur.(Kasanın Modelinden modeline göre de değişebilir.)
Peki hocam özeleştirmeye gerek var mı böyle daha mı iyi hava sirkülasyonu açısından?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Peki hocam özeleştirmeye gerek var mı böyle daha mı iyi hava sirkülasyonu açısından?
Kasa gayet güzel bir kasa sıcaklık değerleri iyi.
Eğer sen kasanın içini görmek istiyorsan RGB fan alıp süslerim diyorsan Tempered Glass olan modelini alabilirsin.
Ama Full Mesh olanın hava sirkülasyonu daha iyi olur tabikide.
+ para verip farklı kasa almana gerek yok diye düşünüyorum ben açıkcası çünkü gayet başarılı bir kasa. içide büyük sanırım.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa gayet güzel bir kasa sıcaklık değerleri iyi.
Eğer sen kasanın içini görmek istiyorsan RGB fan alıp süslerim diyorsan Tempered Glass olan modelini alabilirsin.
Ama Full Mesh olanın hava sirkülasyonu daha iyi olur tabikide.
+ para verip farklı kasa almana gerek yok diye düşünüyorum ben açıkcası çünkü gayet başarılı bir kasa. içide büyük sanırım.
Peki hocam teşekkürler son bir sorum var Gaming Gen ile görüşüp içindeki fanları RGB taktırabilme gibi bir imkanım yok galiba ama böyle bir şey var mı? Yoksa kendim alıp takmam lazım galiba

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Peki hocam teşekkürler son bir sorum var Gaming Gen ile görüşüp içindeki fanları RGB taktırabilme gibi bir imkanım yok galiba ama böyle bir şey var mı? Yoksa kendim alıp takmam lazım galiba
Kendiniz Alıp takmalısınız maalesef özel olarak özelleştirme olmuyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,483
Üyeler
165,188
Son üye
floyps
Top Bottom