Öneri BU İKİ MONİTÖR BEDAVA OLSA HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
Fiyatı göz önüne almayın. İkisininde bedava olduğunu birini seçmeniz gerektiğini varsayın. Hangisini seçersiniz? Pivotu göz ardı edin north bayou f80 ile kullanılacak.
KTC H25T7 24.5" 180 Hz 5 ms ( HMDI + Dısplay Port ) 1920x1080 FHD FAST IPS FLAT Monitör

-
Dipnot ben oyun oynamıyorum pek film dizi

Neden evnia hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Canlıda KTC hoşuma gitti çünkü
Ben şuanda KTC nin diğer modellerinde çıkan sorunlardan dolayı KTC tercih etmiyorum. Philips benim tek seçeneğim olurdu ama Tayfun hocam daha iyi bilir. O da KTC yi tercih edicektir muhtemelen :)

Ben şuanda KTC nin diğer modellerinde çıkan sorunlardan dolayı KTC tercih etmiyorum. Philips benim tek seçeneğim olurdu ama Tayfun hocam daha iyi bilir. O da KTC yi tercih edicektir muhtemelen :)
Ne sorun çıkıyor ki? Ben 8ay kadar Philips’i kullandım bugün sıfır KTC ile takas ettim gibi düşünebilirsiniz (sattığım paraya aldım) KTC renkleri daha hoş birde Philips’te kendi kendine ışık sızmaları olmuştu zamanla

Ne sorun çıkıyor ki? Ben 8ay kadar Philips’i kullandım bugün sıfır KTC ile takas ettim gibi düşünebilirsiniz (sattığım paraya aldım) KTC renkleri daha hoş birde Philips’te kendi kendine ışık sızmaları olmuştu zamanla
H25T7 alabilirsin dostum KTC kötü bir marka değil. Sadece markaya bakarak monitör seçilmez modele göre değerlendirmek lazım.

H25T7 alabilirsin dostum KTC kötü bir marka değil. Sadece markaya bakarak monitör seçilmez modele göre değerlendirmek lazım.
Hocam bendeki evniayı 3500e satıp
North bayou+ktc aldım 4300e
Kolu zaten alcaktım onu saymıyorum yani sattığım paraya KTC aldım bence karlı oldu birde 8aylık monitörü sıfırladım ışık hüzmesi beni rahatsız ediyordu

Hocam bendeki evniayı 3500e satıp
North bayou+ktc aldım 4300e
Kolu zaten alcaktım onu saymıyorum yani sattığım paraya KTC aldım bence karlı oldu birde 8aylık monitörü sıfırladım ışık hüzmesi beni rahatsız ediyordu
Güzel olmuş Bu rehberede göz at istersen;

Güzel olmuş Bu rehberede göz at istersen;
Teşekkürler inceleyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,143
Üyeler
185,681
Son üye
rockstars