Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum halince bir çok üründe çelişki yaşıyorum.
Bu iki ürün arasındaki fark ne ?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Ürün kodunda sadece D ve Z harf değişikliği mevcut birde fiyat farkı tabii ki.
Sanmiyorum urun numarasinda sadece 1 harf degisiyor.Farkı satıcı farkı![]()
Sanmiyorum urun numarasinda sadece 1 harf degisiyor.
Pek bilgim yok hocam örnek olarak Corsair Vengeance Rgb Pro Sl RAM lerinin 2 verisoynu var cl 16 3200 ve cl 18 3600 RAM ler ayni isimleri var fakat 2 tane ayri RAM urun numaralari degisik.Başka model olsa muhakak ismide değişirdi bence hocam
Reis ikisinide sisteme takarsak sorun yaratır mıD olan CL 18-22-22-24
Z olan CL 18-22-22-42
D olanın cl gecikme değeri daha iyi ama oyunda belki 1fps etkiler. çokta değiştirmez
D ve z versiyonunuD olan CL 18-22-22-24
Z olan CL 18-22-22-42
D olanın cl gecikme değeri daha iyi ama oyunda belki 1fps etkiler. çokta değiştirmez
Bir sıkıntı olmaz. Düşük gecikmeye sahip ram'in cl(gecikme değeri) sistem tarafından otomatik olarak gecikme değeri yüksek olan ram'e göre ayarlanır. farkı anlamayacaksınız zaten.Reis ikisinide sisteme takarsak sorun yaratır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
D ve z versiyonunu
Eyw kralBir sıkıntı olmaz. Düşük gecikmeye sahip ram'in cl(gecikme değeri) sistem tarafından otomatik olarak gecikme değeri yüksek olan ram'e göre ayarlanır. farkı anlamayacaksınız zaten.
Kral taktım ramleride 3600mhzde stabil çalışmıyor sistem 3533de stabil çalışıyor bende öyle kullanıyorum xmp(docpi) açinca gg oluyor açmıyorum manuel 3533 yaptım onun dışında sorun yok 60 mhz kaybı fazla fark edilmezBir sıkıntı olmaz. Düşük gecikmeye sahip ram'in cl(gecikme değeri) sistem tarafından otomatik olarak gecikme değeri yüksek olan ram'e göre ayarlanır. farkı anlamayacaksınız zaten.