Çözüldü✓ Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı?

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
35000
Merhabalar herkese,
Biri Tebilon, diğeri İncehesap sitesinde 2 sistem arasında kaldım. İkisi de benzer özelliklere sahip, arada az bir şey fiyat farkı var. Sizce güncellenmesi gereken parça var mı, fiyatına değecek sistemler mi? Özellikleri fotoğraf olarak attım. Herkese iyi forumlar.
Fotoğrafta görünmemiş, ssd'yi WD Blue yapmıştım. Fiyat ona aittir.)

İncehesaptaki sistem,n linki: (yaptığım güncelleştirmeler görünmüyor-fotoğrafta mevcut)
Tebilondakinin linki: (yaptığım güncelleştirmeler görünmüyor-fotoğrafta mevcut)

Ekler

• Twbilon-İncehesap.webp
    Twbilon-İncehesap.webp
    91.7 KB · Hit: 42
Merhabalar herkese,
Biri Tebilon, diğeri İncehesap sitesinde 2 sistem arasında kaldım. İkisi de benzer özelliklere sahip, arada az bir şey fiyat farkı var. Sizce güncellenmesi gereken parça var mı, fiyatına değecek sistemler mi? Özellikleri fotoğraf olarak attım. Herkese iyi forumlar.

İncehesaptaki sistem,n linki: (yaptığım güncelleştirmeler görünmüyor-fotoğrafta mevcut)
hocam tebilon sistem daha iyi, psu daha guvenilir bir marka sistemde psu bence cok onemli psu patlarsa sistem patlar. ve markalar daha guvenilir turkiye pazarinda asina oldugumuz markalar ikisi arasinda tebilonu tercih ederim bu fiyatta nvidia olarak rakip yok zaten

hocam tebilon sistem daha iyi, psu daha guvenilir bir marka sistemde psu bence cok onemli psu patlarsa sistem patlar. ve markalar daha guvenilir turkiye pazarinda asina oldugumuz markalar ikisi arasinda tebilonu tercih ederim bu fiyatta nvidia olarak rakip yok zaten
Evet nvidiaları çıkardım listemden fiyatlarından ötürü. Teşekkür ederim. Soğutma sistemini bir tık daha iyi yaparak almayı düşünüyorum

Evet nvidiaları çıkardım listemden fiyatlarından ötürü. Teşekkür ederim. Soğutma sistemini bir tık daha iyi yaparak almayı düşünüyorum
islemci sogutucusu fazlasiyla yeter hocam. bence ram 32 yaparsaniz onumuzdeki yillar icin cok daha rahat olur. 7500f 7600 gibi islemcilere kule tipi hava sogutucular fazlasiyla iyi. ben de sistem arayisindayim 5060ti 16g sistem bakiniyorum bizim butcelerde sogutucuya cok para vermeye gerek yok

islemci sogutucusu fazlasiyla yeter hocam. bence ram 32 yaparsaniz onumuzdeki yillar icin cok daha rahat olur. 7500f 7600 gibi islemcilere kule tipi hava sogutucular fazlasiyla iyi. ben de sistem arayisindayim 5060ti 16g sistem bakiniyorum bizim butcelerde sogutucuya cok para vermeye gerek yok
Teşekkür ederim Rami yüksek tercih edelim o zamab

stok fanla 100 dereceleri görüyor

TEBİOLON DAHA İYİ DEĞİL
tebilonun kasası içerisindeki ürün daha güvenilirlik algısı oluşturmuş ürün

gamepower çöp c4 ürün değil
lakin hadi ikisi arasında seçim yapcaz diyelim
bende deepcoolu seçtim diyelim ama

a620 anakart var tebilonda
ram frekans cl oranı daha kötü

diğer sistemde ssd daha kötü

iki sistemin de güncellenmesi gerekiyor
ama fiyatları yükesltiyor

sistemin ramini 32 gb yapmaktansa
biraz daha diğer bileşenlere önem verip
ilerleyen aşamada ram yükseltmesi yapmak daha mantıklı olabilir

Merhabalar herkese,

36 bine AMD sistem alınmaz 38 bine 5060Ti sistemler var mis gibi.

TEBİOLON DAHA İYİ DEĞİL
tebilonun kasası içerisindeki ürün daha güvenilirlik algısı oluşturmuş ürün

gamepower çöp c4 ürün değil
lakin hadi ikisi arasında seçim yapcaz diyelim
bende deepcoolu seçtim diyelim ama

a620 anakart var tebilonda
ram frekans cl oranı daha kötü

diğer sistemde ssd daha kötü

iki sistemin de güncellenmesi gerekiyor
ama fiyatları yükesltiyor

sistemin ramini 32 gb yapmaktansa
biraz daha diğer bileşenlere önem verip
ilerleyen aşamada ram yükseltmesi yapmak daha mantıklı olabilir
hocam arkadas ozellestirmeli halini fotografa eklemis oraya bakarsaniz daha iyi olacaktir. b650 anakart vs koymus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,660
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri