PSU yu buradan al:
Yok ben bu ikisi arasında olsun istiyorum hemde o kasanın hava akışı çok iyiPSU yu buradan al:
CORSAIR CP-9020210-EU CV550 550W 80PLUS BRONZE GUC KAYNAGI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CP-9020210-EU CV550 550W 80PLUS BRONZE GUC KAYNAGI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Artan parayla da kasayı biraz yükselt.
Dark kasasının mıYok ben bu ikisi arasında olsun istiyorum hemde o kasanın hava akışı çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermatake psu mu yoksa corsair mi
çok iyi sayılmaz fakat o bütçede alınabilir gibi duruyorEvet iyi değil mi iyi diye biliyorum
Hocam ben gelecekte r5 5600g ve rtx 3060 alacağım 550w yetmezçok iyi sayılmaz fakat o bütçede alınabilir gibi duruyor
psu olarak bunu alınCORSAIR CP-9020210-EU CV550 550W 80PLUS BRONZE GUC KAYNAGI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CP-9020210-EU CV550 550W 80PLUS BRONZE GUC KAYNAGI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kasa olarak da bu ümeyecektir ve gayet güzeldirlerMSI Mag Forge 100M, Temperli Cam, 2X Rgb Fan, 1X 120Mm Fan Atx Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mag Forge 100M, Temperli Cam, 2X Rgb Fan, 1X 120Mm Fan Atx Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Peki onlar arasından hangisi daha söylediklerim arasındanKasa olarak onun yerine bunu al o kasanın hava akışı pek iyi sayılmaz.
PSU ise güzel.
Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bu attığım kasa + PSU alırdım.Peki onlar arasından hangisi daha söylediklerim arasından