Neler Yeni

bu ikisi aynı ekran kartı mı ?

kosimosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Koskos
arkadayşlar yakşamlar hızlıfa bir sorum olucak donanım arşivi youtube kanalında paylaştıgı en son f/p sistemdeki ( bu video
) ekrankartı ile bu ( https://www.gencergaming.com/sapphire-pulse-amd-radeon-rx-7600-8gb-amd-rdna-3 ) ekran kartı aynı ekran kartı bu soruyu sormamı sağlayan şey ise birisinin DA youtube kanalında paylaşılan ekran kartının kutusunda OC EDİTİON yazıyor fakat 2. linkte paylaştığım ekran kartında bu yazmıyor eğer basit bir şeyse maruz görün cahilliğime vurun. iyi forumlar...

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
arkadayşlar yakşamlar hızlıfa bir sorum olucak donanım arşivi youtube kanalında paylaştıgı en son f/p sistemdeki ( bu video
) ekrankartı ile bu ( https://www.gencergaming.com/sapphire-pulse-amd-radeon-rx-7600-8gb-amd-rdna-3 ) ekran kartı aynı ekran kartı bu soruyu sormamı sağlayan şey ise birisinin DA youtube kanalında paylaşılan ekran kartının kutusunda OC EDİTİON yazıyor fakat 2. linkte paylaştığım ekran kartında bu yazmıyor eğer basit bir şeyse maruz görün cahilliğime vurun. iyi forumlar...
OC Edition overclock yapılmış versiyonudur yani normal rx 7600ten daha performanslı bir karttır.Fakat sitede satılan ekran kartına overclock versiyon yazmadığı için normal versiyondur ama öyle aman aman fps farkı olmaz.

kosimosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Koskos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OC Edition overclock yapılmış versiyonudur yani normal rx 7600ten daha performanslı bir karttır.Fakat sitede satılan ekran kartına overclock versiyon yazmadığı için normal versiyondur ama öyle aman aman fps farkı olmaz.
teşekkürler birde şöyle bir sorum daha olucak DA nın paylaştığı sisteme ben ryzen 5 5600x koysam bir problem yaşar mıyım acaba birde m2 ssd yi 1 tb yapmayı düşünüyorum

kosimosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Koskos
5600x e gerek yok 5600 yererli ssd yükseltebilirsiniz max bütçe nedir?
dostum tam olarak bi bütçem yok yani şöyle çok üst düzey bi bilgisayar degilde böyle ortanın 1-2 tık üstü bir pc almaya çalışıyorum direkt hazır param yok elimden geldiğince biriktirip alacagım hazır dolar artmadan bişeler yapmaya çalışıyorum

kosimosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Koskos
alacağınız zaman konuyu açmanız daha mantıklı olur
ekran kartı ve işlemciyi aldım zaten ekran kartı sorusunu sormamın sebebi yanlış ekran kartı satın aldım sandım :) ve işlemciyide genel olarak fps oyunları oynadıgım için 5600x daha verimli olur diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,563
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom