Çözüldü✓ Bu İndirimde 10 taksit Game Garaj Elite S4 Aldım Değer mi?

Peşin alacak gücün yoksa kapa gözlerini yat güzel sistem almışsın. Peşin alacak gücün varsa düşün uykusuz kal seçenek senin :)

Anca hocam kendin toplasan da bu fiyata gelirdi sadece taksit avantajı var.
Anakarta b650m-r yazmışlar, ramler 5600mhz cl46 crucial, ssd crucial, giriş seviye sıvı soğutucu var, kule tipi olsa daha iyiydi. Eksi yönleri bunlar. Kendin toplasan 6000mhz cl30 ram, dramli ssd, orta halli anakart, sağlam kule tipi soğutucu alarak güzelleştirebilirdin. Ama 10 taksit değil 3-6 taksit olurdu ortalama.

Peşin alacak gücün yoksa kapa gözlerini yat güzel sistem almışsın. Peşin alacak gücün varsa düşün uykusuz kal seçenek senin :)

pahalı ama hayırlı olsun taksit ile aldıysan 4 aydan sonra gözüne gelmez
Şuan peşin alacak gücüm yok malesef, 10 taksit aldım. toplama işinden az buçuk anlasam kendim denerdim ancak motivasyonum ve zamanım yok malesef. Teşekkürler yorumlarınız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anca hocam kendin toplasan da bu fiyata gelirdi sadece taksit avantajı var.
Anakarta b650m-r yazmışlar, ramler 5600mhz cl46 crucial, ssd crucial, giriş seviye sıvı soğutucu var, kule tipi olsa daha iyiydi. Eksi yönleri bunlar. Kendin toplasan 6000mhz cl30 ram, dramli ssd, orta halli anakart, sağlam kule tipi soğutucu alarak güzelleştirebilirdin. Ama 10 taksit değil 3-6 taksit olurdu ortalama.
Teşekkürler yorumun için beni idare etse yeter. Toplama için; bilgim üstte belirttiğim gibi çok yetersiz, bu sebeple hazır sistemlere yöneldim.
Kendim tuf a15 laptop kullanıcısıyım. Oyunlarda beni biraz rahatlatırsa ne mutlu, bu fiyata çok kötü bir seçim yapmadıysam içim rahat edicek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,301
Üyeler
184,426
Son üye
cacamia
Geri