Neler Yeni

Yardım BU İŞLEMCİ STOKÇULUĞU NE ZAMAN BİTECEK?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Bi işlemci almak istiyorum 480dolar (16-17k) satış etiketli ürün ülkemdeki stokçu firmalar tarafından ortalama 750 dolar (26-27k civarı) satılıyor.
Hani bunu yapan şahısda değil. Bunu işin garibi Türkiyenin en büyük Teknoloji ve E-Ticaret şirketleri yapıyor. Stok az ise normal fiyatından satarsın stok gelene kadar beklersin zira etik olan budur. Yaptıkları şey serbest piyasa adı altında halkı düdüklemek. Bugünlerde en büyük ve en kurumsal şirketlerin bile ne kadar güvenilmez olduğunu görüyorsunuz arkadaşlar.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Yunus
E ticaret dediğin öyle bir şey bir şeyden para kazanmak istiyor isen aldığın mali yüzde yüz karla satman lazım ki para kazan düşmesini istiyorsun alma kardeşim yurt dışı fiyatlarına bak hangisi ortalama bir seviyede ise git onu alalım sen almatıkça talep düşecek indirime girecek tüketimden gelen gücümüzü kullanmak zorundayız mesela şu İşlemci güzel fakat faiş fiyat olduğu için önermiyorum bunu alın diye öneriler önerebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela 4060 sıfır toplama kasalar 20 bin tl çıvarında satılıyor sahibinden letgoda insanlar daha kötü leş sistemlere 25-30k diyorlar Türk halkı kendisi seviyor kazıklamayı fiyat biçer iken sıfır fiyatına bin tl koyup öyle satmaya çalışıyor alanda var garip şekilde enflasyon ahlaksızlandırır bir milleti önceden mesela döner 20 tl idi adam 15 maliyet 5 tl ona kar yeterken yüzde 25 kar yeterken şimdiki kari yüzde 50-60 ama yine yetmiyor :D bu döner mantığını her şeye koyabilirsin

Son düzenleme:
Top Bottom