-MİNİK-
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Ahmet Yasin
Hepinize selam arkadaşlar kendimce çok araştırdığımı düşünüyorum ve toplamayı planladığım kasa bileşenleri şunlar
MSI RTX 4060Tİ 8GB ventus3x
Ryzen 5 7500f
MSI PRO 650M-P
Corsair 32GB (2x16GB) Venegeance 6000MHZ CL36 DDR5
Game booster SHIELD 360mm sıvı soğutucu
Kingstone 1TB NV3 GEN4x4 M.2 SSD
Seagate barracuda 1 tb har disk 7200rpm
şimdi bunların sığabileceği bir kasa ve sistemi besleyebilecek bir powerS de var ama sorun o değil , konu yaptığım araştırmalarda kullandığım ekran kartı ile kullanılması tavsiye edilen işlemci bunlar fakat bu işlemci ile yapılan dar boğaz testleri sürekli %18 gibi kötü sonuçlar veriyor ve işlemcinin ekran kartını besleyemediği yazıyor , o zaman neden sürekli bu ekran kartının yanında bu işlemci öneriliyor ? hatayı nerde yapıyorum ? farklı işlemci öneriniz yada genel bir değişim öneriniz ne olurdu ? TEŞEKKÜRLER
MSI RTX 4060Tİ 8GB ventus3x
Ryzen 5 7500f
MSI PRO 650M-P
Corsair 32GB (2x16GB) Venegeance 6000MHZ CL36 DDR5
Game booster SHIELD 360mm sıvı soğutucu
Kingstone 1TB NV3 GEN4x4 M.2 SSD
Seagate barracuda 1 tb har disk 7200rpm
şimdi bunların sığabileceği bir kasa ve sistemi besleyebilecek bir powerS de var ama sorun o değil , konu yaptığım araştırmalarda kullandığım ekran kartı ile kullanılması tavsiye edilen işlemci bunlar fakat bu işlemci ile yapılan dar boğaz testleri sürekli %18 gibi kötü sonuçlar veriyor ve işlemcinin ekran kartını besleyemediği yazıyor , o zaman neden sürekli bu ekran kartının yanında bu işlemci öneriliyor ? hatayı nerde yapıyorum ? farklı işlemci öneriniz yada genel bir değişim öneriniz ne olurdu ? TEŞEKKÜRLER