Neler Yeni

Bu karta 9k verilir mi?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Dostlar 5 aylık kullanılmış, oyun oynanmış mining yapılmamış, kutulu garantili kart. Sizce 9k ederi midir? 3060ti modelleri arasında bu kart nasıldır sizce?

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Letgoda denk geldiyseniz satan arkadaşın profilinde bolca kart vardı. Miningci yani. Bende mesaj atmıştım güvenmedim. İstanbul içindeydi arkadaş.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Letgoda denk geldiyseniz satan arkadaşın profilinde bolca kart vardı. Miningci yani. Bende mesaj atmıştım güvenmedim. İstanbul içindeydi arkadaş.
Hocam bu arkadaş İstanbul içi değil. Elinde 3-4 kart var ama hepsi birbirinden farklı. 1660, 3080ti, 580 falan var.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dostlar 5 aylık kullanılmış, oyun oynanmış mining yapılmamış, kutulu garantili kart. Sizce 9k ederi midir? 3060ti modelleri arasında bu kart nasıldır sizce?

En iyi 3060Ti'lardan olması lazım. Asus Strix ve Vulcan OC ile yarışıyor. Yanlış hatırlamıyorum Tuf Gaming ve Gaming X Trio'dan daha iyi.

Bu fiyata mükemmel. 5 aylık mining yapılmış olsa bile kartı etkilemez. yine alırdım ben.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Hocam bu arkadaş İstanbul içi değil. Elinde 3-4 kart var ama hepsi birbirinden farklı. 1660, 3080ti, 580 falan var.
kart ucuz. Dikkatli bir şekilde alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi 3060Ti'lardan olması lazım. Asus Strix ve Vulcan OC ile yarışıyor. Yanlış hatırlamıyorum Tuf Gaming ve Gaming X Trio'dan daha iyi.

Bu fiyata mükemmel. 5 aylık mining yapılmış olsa bile kartı etkilemez. yine alırdım ben.
Vulcan’ın Aorus kadar iyi olacağını sanmıyorum ama RoG ile kıyası doğru olabilir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kart ucuz. Dikkatli bir şekilde alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vulcan’ın Aorus kadar iyi olacağını sanmıyorum ama RoG ile kıyası doğru olabilir.
Colorful'un yaptığı her kart gerçekten çok kaliteli. Bir kere zaten kartın büyüklüğüne bakınca soğutmasının iyi olduğu anlaşılabiliyor XD.
1653842599950.png

Top Bottom