Kendim için istemiyorum arkadaşım için istiyorum o da bilgisayar toplamaya çalışıyor max sınır 7000 tl monitör de sonradan alacak incehesap üzerinden bilgisayar bakıyor orada 2 tane kasa arasında kaldı o yüzden bu konuyu açtımBütçeniz nedir bu kasa fazla iyi bir kasa yani daha uygun fiyatlara da güzel kasalar var. Hayallerimdeki kasa diyebilirim
Arkadaşım ilk kez sistem topluyor her ürünü tek tek alacağını sanmıyorum hazır sistem linki atabilir misin direkt?7000 TL ise bu kasa yerine Dark Guardian Pro ya da Dark Guardian önerebilirim öyle o kadar büyük şeylere gerek yok ha marka olsun derse MSİ Mag Forge da olur, Corsair Spec Delta kullanan çok forumda o da olur. Şu an fiyatları biraz abes ama fiyat kovalanırsa iyi fiyata alınabilir
Tek kasa istemiyor, hazır bir sistem istiyor biz bi tane bulduk orada iki kasa arasında kaldık o yüzden buraya yazdım konuyuÖn tarafın yeterli hava aldığını düşün müyorum
Bütçeyi söyle yeni kasa öneriyim
Bir sistem önere bilirim bütçeyi söylersenTek kasa istemiyor, hazır bir sistem istiyor biz bi tane bulduk orada iki kasa arasında kaldık o yüzden buraya yazdım konuyu