Bambi bedo
80+
https://www.google.com.tr/shopping/...&ved=0ahUKEwjIkYHwv8rqAhUwzqYKHeoeC3YQgjYI-**
Bu kasa nasıl hava akışı idare eder mi? 80plus olanını alıyorumKasa iyi ama psu nasıl bilmiyorumBu kasa nasıl hava akışı idare eder mi? 80plus olanını alıyorum
Yok dostum dolardan alıyorum 550tlye geliyor kasa nasıl onu söyle senÇok pahalı 754 liraya daha iyileri var dark guardin mini veya normali
Öneri istemiyorumCooler Master MB511
Xigmatek beast kullanıyorum ona bakabilirsin. Şuana kadar bi sorun çıkmadı hava akışı gayet güzel.Bu kasa nasıl hava akışı idare eder mi? 80plus olanını alıyorum
Kötü 550tl yede kötü hava akışı çöp 500liraya msı mag force varYok dostum dolardan alıyorum 550tlye geliyor kasa nasıl onu söyle sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneri istemiyorum
Cooler Master daha iyiYok dostum dolardan alıyorum 550tlye geliyor kasa nasıl onu söyle sen
Öneri istemiyorum
Psu lu arıyorumKötü 550tl yede kötü hava akışı çöp 500liraya msı mag force var
İyi olduğunu biliyorum ama yanında psu yokCooler Master daha iyi
Bu kasamom hava akışı kötü dostum alaacaksan al önermem benPSU lu arıyorum
İyi olduğunu biliyorum ama yanında PSU yok
Ben bulamadım ingilterede yoksa bakacaktım onaXigmatek beast kullanıyorum ona bakabilirsin. Şuana kadar bi sorun çıkmadı hava akışı gayet güzel.
İdare etmezmi yanlarında azda olsa mesh yer varBu kasamom hava akışı kötü dostum alaacaksan al önermem ben
ÖNERMEM.Ben bulamadım ingilterede yoksa bakacaktım ona
İdare etmezmi yanlarında azda olsa mesh yer var
TAMAMÖNERMEM.