Yardım Bu kasalardan hangisi alınmalı?

Hocam dark olan hoşuma gidiyor açıkçası öndeki o iki büyük fani çok iyi hava akışı sunuyo
Dark al ventonun kozmetiği hem kotu duruyor hemde dark yuksek ihtimal 420m sıvı soğutma falan destekliyordur

Ustam yanlış biliyor olabilirim ama bu Fast Gamer satıcısı için dolandırıcı diyorlardı sürekli isim değişip değişip ilan koyuyordu. Tekrar söylüyorum yanlış hatırlıyor olabilirim ama sen yinede bi bak araştır istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam yanlış biliyor olabilirim ama bu Fast Gamer satıcısı için dolandırıcı diyorlardı sürekli isim değişip değişip ilan koyuyordu. Tekrar söylüyorum yanlış hatırlıyor olabilirim ama sen yinede bi bak araştır istersen.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah knk bilmiyordum ki ve ben oradan geçen ay MSI pro h610 anakart aldım 1750 TL ye çalıştı sorununu göremedim şimdide sadece kasa Alicam yani ne gibi bir sorun yaşayabilirim ki kasa sonuçta zaten herhangibir sorunu çıkarsa geri veririm filan derim

Hocam iyi geceler ilana baktım fakat öneri olsun diye yazıyorum geçenlerde bu fast gamer hakkında kötü bir yazı duymuştum forumda bakabilirsiniz siz de inceleyip alın
Evet hocam bende az önce gördüm 1 ay önce oradan anakart aldım sorunsuz çalıştı şimdide kasa almak için oraya yöneldim hem zaten kasa olduğu için çok büyük bir şey olmaz diye düşünüyorum zaten alırken bir şey olursa iade edecegimi söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,244
Üyeler
184,419
Son üye
SuffleFF
Geri